[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
點解冇人屌

傻你老母b
me但都係睇下review先,希望唔係靠信仰黎買啦
有時真係唔明google 諗乜

次次都好似拎d 實驗品出嚟

pixelbook 人人讚,但下代pixelbook go 就無晒d 好嘅野

有無巴打pixel 2xl已經收到「Feature Drop」?
負咗佢老母皮啦
幾時出pixel buds
好似話出年2月定春季
btw有冇巴打有透明嘅軟邊硬底殼推介
以前用開Ringke,但佢今年冇出呢啲款
香港好似有賣spigen 隻透明殼,但唔知好唔好
睇黎佢張pixelbook go target返做laptop多啲,但其實pixelbook除左3:2 mon同可以當tablet用仲有咩好啲?
個樣比人讚話好靚,特別係 aluminum 同玻璃 design

trackpad 隔離個 rest 幾正

無 tablet mode 即係無得寫嘢
pixelbook go有touch唔知有冇得寫野呢

但我覺得pixelbook go以laptop黎講都好靚,同佢pixel沿用返同一種設計,但如果pixelbook go粒power button可以同pixel一樣用返撞色或者唔同顏色就更好
有無巴打已經收到
另外有無訂左pixel slate既巴打講下評語
希望佢快d出pixelbook2
我啱啱先買左 pixel slate
我都買左 我覺得m3都係有少少唔太順
不過純拎黎上下網睇下片睇下戲係夠用
捱到去pixelbook2再轉應該
dllm 我部機仲係 google 度
好大部,個keyboard cover有啲on9,基本上要平面先用到,放上lap要就位
打得幾舒服,如果tablet mode最好都係拆出嚟,成套嘢揸都幾重
個chrome os有好大發展空間
真係建議如果呢到重有巴打係1516緊m3定i5
我會建議起碼上i5
聽你講完我都有少少擔心

但hp 用m3 d 人又話好順

點解google 會出事
基本上好多app都重係唔support tablet同laptop
所以都係用翻chrome web版好過
認真唔算太順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞