[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實唔係唔用粒制,而係減少耗損,不過都睇下邊樣方便啦擺喺枱面就掃上㩒方便過㩒制
2020年要呀 我行左3,4間都要50蚊
呢個唔夠多唔穩定
google pay/ netflix/ hsbc app有時得有時唔得
所以我直接用whitelist再加番某啲system for gravitybox etc
Google pay時得時唔得係真 暫時亦係死症 ed表示係網絡問題 但我唔覺得係 希望佢遲d fix到
hsbc app有專用xposed module防root detect
netflix無用開 唔知
我之前第部機用pie都會有失效問題 但轉左p3 an10之後都無試過
SIM 換ESIM都要?
你唔係加張ESIM落你AC喎
係呀! 唔通真係咁等錢洗
當然 smartone sell hong kong
有無人有4 xl mon貼推介?
上網做過功課,好似仲未有照紫外光燈貼個隻破璃貼?
依家傳緊4a無xl版
想問下ching有冇試過喺啲細舖買3a
我見都幾平
amazon好過 唔洗擔心買鬼貨
請問幾錢
請問而家係咪得amazon 有得買case同mon貼?
諗住買部3
新手入坑有咩要注意
2500-3000左右
請問幾錢
部htc開始打柴
我都想入部3a/3a xl
amazon冇左特價貴出面鋪幾舊但真係好驚鬼貨
好難揀
買4
我同人買左部2手P3 check返部機既IMEI先知原本係64GB 但部機係128GB
應該係積木機黎 佢張單係屯門D細鋪黎 可能佢都比人水左以為係全新機
不過部機無病無痛就無所謂 係除左前鏡入左塵之外都無其他問題 唔知係咪間鋪頭改裝果陣入左塵 不過我都搵人搞左 暫時都無再入塵
4對我黎講太貴
玩開nexus唔係好接受到
依家出入要戴口罩就開始恨部4無指紋
agger
其實Nexus 6開始都唔係平。。
買大4 黑色$749
貴過 bf 50美仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞