中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
大家不妨代入去諗下,幾多受過性暴力的人會一世有陰影,驚唔會再有美滿生活?

佢係高調,但高調同時會俾一個好強嘅信息俾其他受過性暴力(尤其是黑警)嘅人:你都可以有更美好的人生。

幫得到手足,咁都唔恭喜佢?大家諗吓自己把口唔收有咩後果啦!
真係抵我做唔到雞
佢啲扮可憐+語言偽術真係好難學
我唔覺得佢俾到呢個信息人喎
佢咁只係欺騙緊人
呢啲食人血饅頭嘅人完全唔值得恭喜
唔貴呀 全部都ugc-funded
對唔住,借個位宣傳一下。

[ 國際戰線 ] 德國University of Münster學生會發聲明
https://lihkg.com/thread/1789561/page/1
遮咗眼張相,認得出係佢黎
佢真係有咁靚
要求你地全部同雪雪道歉啊!係咪衰呢
依家星火俾人凍結 錢隨時都比狗沒收埋
應該一早比佢claim iphone!應該贊助埋佢成個婚禮都唔好比狗沒收!!
悲劇主角啊 你識條鐵
嗰幅寫明示意圖,完全唔係佢黎
但都淫亂就真嘅
同路手足我支持佢肯企出嚟嘅。但 都有口講人地私事唔理得咁多唔好屌個啲
咁佢攞結婚出嚟講有咩意義先?對革命係咪有幫助?唔係 (利申唔係想分化 只係諗唔明佢用意)Btw恭喜

煩撚到呢。。。
幫佢講說話嗰啲知咩事未
做多咗了
又浪漫主義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞