中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
分化post
啊蛇你好
你呢d弱智閪唔死都無撚用
躝啦弱智p牌仔
乜都屈sir
類比下,之前有好多小店又打正晒革命旗號賣飾物,無話捐錢,咁你哋又覺得咩觀感呢?

鋪頭賺錢,佢賺名氣上位(唔知關唔關錢事,但一定關搵老襯事,事關佢就係搵人痴)
勁多細路仔
我哋講緊吳小姐時
呢班p牌都唔知識扯旗未
得佢地先咁講人地,睇下新聞先啦
lateshow 今宵多珍重
youtube有
咁真係要睇個目的係為咗啲咩
講到尾我都覺得吳同學就算要結 都唔好咁高調
其實一句係咪搏屌都可以話係性暴力
佢企出黎係好事,一直冇人話過唔好(五毛除外),但屌佢既係佢成日出黎刷存在感利用運動做啲無關運動既野例如,騎劫公眾活動用嚟宣傳自己要結婚
我今朝一碌到立場篇新聞、以為係咩女明星話結婚
你可以話我先入為主,但識佢咁多年,佢做每一樣野包括識嘅男朋友、學樂器等等都係為上位⋯
我唔會懷疑佢所受嘅一齊,但並唔係用嚟令到佢講嘅任何野甚至係佢自身變成一種marketing令到佢為所欲為(例如問星火cam iPhone)
如果佢變成呢場革命嘅Greta Thunberg,真係會係呢場仗嘅負資產⋯⋯
仲有五毛一唱一和 尤其是用字煽動情緒嗰啲會然,知咩料啦
想討論嘅用不推文啦
我就覺得無謂將佢塑造成話題人物

咁講啦 我唔反對表明立場
係平時社交認識 交友App都好
都係保障自己唔會識到個藍絲啫

今生只嫁前線巴
今生只娶後勤絲
本身兩句都好浪漫
但開始啲人變咗係真
直頭去發夢係抄人牌 去溝女
咁樣就失去咗抗爭嘅本質
上面果兩個明顯可信過吳小姐好多(雖然果兩個都好似退隱左)
裝乜撚野b啊屌你
扮野 唔撚用
以前佢點嘅樣我唔記得 不過依肥到咁
你肯我都唔濟
比P牌仔 block 好撚驚
佢條仔以後見到黑警可以叫大家襟兄弟

其實前線巴後勤絲結婚,揚出黎都唔係問題,如果你個故事係真係好感人話點樣亂世佳人,一齊同生共死,我覺得都唔會有咩垢柄(前題大家都nobody就會更好)
而家問題係,呢條女本身係圈子個聲譽唔好,第二出咗黎好正氣凜然話自己係想叫受害者出黎講,轉頭上左位話自己分完手又結婚咁(而家仲俾人爆話先分左手兩個月就話同件新嘅結婚¥⋯大佬呀,成件事就好似個人宣傳咁
Greta Thunberg 食咩坐咩都俾人地屌,而家佢拎呢啲黎係公眾場合同訪問宣傳自己都冇人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞