中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
恭喜
由教大畢業變中大畢業
升咗呢

有捷徑真係好,唔洗咁俾心機考入ugc degree
大把人狗衝
https://bit.ly/2rVjDkP

Pls retweet/share/comment

手足互科

英文tweet pls tag #hongkongers #standwithhk #hkisnotchina

https://bit.ly/36NlPd6
人地結婚都仲屌嘅基本上就係共狗五毛。
好多五毛
條女之前睇喱show 都係覺得小小低能 唔成熟 原來真係痴線
無人唔信佢比警犬性暴力 全部黃絲都感激佢出黎作證
不過撇除左社運 佢的確係隻收兵臭雞喎
當然就算係臭雞 唔代表佢可以比人性暴力
上面啲人講到人格謀殺咁 其實你地認識既佢都係鏡頭下既佢姐
追post啦
鬼有屌佢結婚咩
唉,又借運動宣傳自己
恭喜幸福快樂
好記得當初佢企出黎嗰時有人質疑
D人話抹黑分化,滑鼠娘娘黄子悦都俾人屌
佢嗰朵碌多幾下中大post都知咩料啦
星火唔claim錢比佢就開post唱衰人要人公開條數,傻既先吹奏佢
咁多人屌隻臭雞

你block晒所有人玩單機啦傻仔
成日以自己被 “性侵”為榮

有鏡頭就衝埋去
求置頂][推行動] 19/12 社福界搞人權法請願遊行(下午) + 集會(晚上)
https://lih.kg/1787706

借位宣傳 聽日有行動
要推到熱門
要人啊
都好同意你嘅講法 好似狼來了咁
不過我覺得類似依d case 根本proof唔到 入到狗屋 比人拉果個拍唔到片 班狗亦唔會自己拎證據比人知入面咩情況
就算之後行出黎話係假的 亦都有部分人會覺得被威迫恐嚇 唯一令依d事變得唔可信 就只有令個事主唔可信人格抹殺佢 問題依d野應該對家做嘅野 依加我地做緊 真係應該咩?
證實真偽交返比班狗做唔好咩? 如果班狗為左證明件事 公開返哂所有被捕同之後嘅過程 我覺得對其他手足都係件好事
sorry for 文長&1999
你批評任何同黃有關既嘢都會屌返你
咁係咪要人幫襯藍啊
係咪想我地咩都唔好做啊 出聲啦
冇建議就收爹啦
講句yes sir
然後話 對家 5毛開始反對 大家知咩事啦

思維同藍屍一模一樣
true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞