中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
恭喜
咁講乜撚呀段爺果晚
屌你老母講一半唔講一半咁
就比你分化到呀?
同邊個結唔關我事
手足結婚就值得恭喜
人格某殺仆街死
講得好!
恭喜
新屋嶺佢就有去 佢同陳虹秀一齊去
佢講大話話自己有去新屋嶺 陳虹秀實篤爆佢
不過佢話俾人拍胸係葵涌警署 呢個未必個個信但新屋嶺就一定有去
收下把口啦!刻薄!
有人埋單
https://www.thestandnews.com/politics/%E9%97%9C%E6%96%BC%E9%80%A3%E7%99%BB%E8%B3%AA%E7%96%91%E5%90%B3%E5%90%8C%E5%AD%B8%E8%AA%A0%E4%BF%A1%E4%BA%8B%E4%BB%B6/

第六,係唔係要嚇走晒所有願意行出嚟指控警方濫權濫暴的人先安樂?今日吳同學行出黎就大規模受到攻擊、翻舊帳、起底,你叫其他本來想願意公開企出黎既人點敢企出黎,難道佢地唔怕同樣被翻舊帳、起底、被自己友質疑講大話?無人係完美 ga,請摒除「完美受害者」的迷思,睇返件事本身,唔該。

我話之吳傲雪係唔係臭雞, 我只係知道佢夠薑企出泥已經值得全香港人尊重

分化撚舊帳撚全部食屎
是旦 人哋私生活唔好探討
祝福就夠
明明係好事但點解咁多人係度分化...
老實講,咁多人出黎話佢唔太可信就知佢真係有啲問題而唔係我地屈佢啦
思路清晰

恭喜 Sonia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞