中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
唔關事 你睇下佢以前啲嘢
二手I Phone其實好平,而出得去就唔好用android ,
6個月啦仲鳩下鳩下

另外係我們叫受過黑警傷害既人出黎,唔係話邊個受傷最大先講得,佢受傷比人知好光彩? 受害者角色鼓起勇氣都要比你呢種臭閪搵位入呀。

你比人恰你都唔敢周圍講啦,佢仲要肯做帶頭嗰個,受過性暴力既人好大壓力。

唔好咁撚戇鳩,自己人有件開心既事就唔好玩膠啦。
仲有理性記者姐姐
Have gay
really congrats ah
同學仔似有啲親身經驗
不過風頭火勢,花生留返遲吓再食
中大人自然心中有數
無謂啲無聊人嘈
就嚟搞到好似文革咁, 唔啱聽就係五毛分化撚要被批鬥
呢條友 信唔過
再講又俾人話五毛分化撚啦
撐佢敢挺身而出啫,又唔係撐佢其他嘢咁都私怨
......
我第一時間都係諗起
咪8卦啦
米屌手足啦,槍口對外,係屌就屌咗班藍絲黑警先
恭喜
我奉勸兒登仔唔好過份吹捧佢,
唔知佢以前個朵幾臭唔緊要,反正我都唔想用以前嘅事抹殺佢依家嘅貢獻,
但係依家明顯睇得出佢係幾想上位,或者話願意曝光(因為好多受害人唔想不停暴露喺媒體之中,但佢唔介意,因為佢本身都參與開社運圈子),
當係佢其中一個同路人就得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞