中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
屌星火屌612嗰啲你自己google,佢自己fb出post嘅,出post幾日seek到attention就del post 醒目女
連登仔:核爆都唔割!

屌結婚?即割
其實佢一直前言不對後語
佢一開樣果陣我就去聽返佢同毛姨個記招
Q&A記者問佢831有無受傷
佢答無
除咗罩之後就每次自介都係831嚴重傷者
但算啦 我當佢心理受創

短短幾個月前親口講國家大事 兒女私情擺後
依家利用集會平台宣布自己私事
er

見你係同路人我會恭喜你
但希望你留意下自己啲言行
畢竟學你所講 你已經出咗名架啦
屌星火嗰個post啊 自己睇圖啦
係咁放大自己嘅慘,話人哋唔理佢
之前佢屌612都係咁
仲要推左28頁
唔係
但係咪要一得閒就拎出嚟講 一得閒就同人講自己俾差佬性暴力?
唔使講其他嘢,淨係講阿澤條片入面幾個人講嘢反映嗰個思想。阿澤唔使多講。勇武嗰位可能後生啲,但都知榮辱,知所進退。嗰個前線記者直頭隨口講得出《史記》楚雖三戶,亡秦必楚,思路清晰。惟獨佢硬係言不及義咁嘅,開口埋口就係溝仔溝女。人做大學生,佢又做大學生,個水平就係爭咁遠
星火同盟 抗爭支援 原來唔出名就唔幫又唔覆?
https://lih.kg/1642230
真假都好,佢做嘅野都真係似Seek Attention
推行動
好驚佢俾班仆街藍絲攻擊
唔係唔得 唔需要太極端 而係佢喺一個集會宣布自己結婚係咪真係適合 佢嘅出現的確可能會鼓舞好多有同樣遭遇嘅女手足 但真正幫到佢地係我地要解決性暴力嘅問題 但佢只係強調佢好慘 係多左好多人留意佢背景 甚至佢自己都重點講咗佢喺中大除口罩之後多左好多人識佢囉 但唔係應該因為佢嘅出現而令更多人留意性暴力依個問題咩
美人君,估唔到今時今日我同你喺一啲睇法上高都重係所見略同,難得啊難得啊
淨係講阿澤條片入面幾個人講嘢反映嗰個思想。阿澤唔使多講。勇武嗰位可能後生啲,但都知榮辱,知所進退。嗰個前線記者直頭隨口講得出《史記》楚雖三戶,亡秦必楚,思路清晰。惟獨佢硬係言不及義咁嘅,開口埋口就係溝仔溝女。人做大學生,佢又做大學生,個水平就係爭咁遠
呢條女係咪之前拎張9千蚊iphone單叫星火找數
想提但係唔敢講
一個一時話係A地方比人搞

之後又改口供話係B地方比人搞

咁樣改口供法,
如果係上到庭,
神早比法庭告

妨礙司法公正
藐視法庭

之前睇新聞見呢條友改口供都知有問題

當然,法律面前,窮人含撚
法律其實係比有錢佬拎黎玩既工具

醉駕搵人頂包你有頭有臉個班就 
社會服務令

普通人就判即時入去

所以,重唔係含撚?

點都好,
咩顏色都有好人壞人。

事實既真相係點,
其實真係知道既人好少。

其實佢有咩藉應該無咩人想知,
不過持外國藉,即係可以即時走佬都得,
對佢黎講,幾乎零風險,
真係講乜都得
之前中大post唔係俾人爆過條女出黎啦咩?
有機會成為風向,要警惕

同埋 Sonia 追尻住條左膠何式凝嚟屌就啱喇
因為成日講大話點會記得自己講過咩
佢冇r資源?
笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞