中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
連登仔同藍絲有咩分別,諗都唔諗就話人分話,一開始已經響腦入面抹殺條女有可疑嘅可能性

藍絲都係咁,係咪都話你搞亂香港,自己逃避去諗另一個可能性
冇捧佢,佢的確係今次運動受害者之一
而且有沖出黎做板講黑警性暴力
只係想佢係今場運動難得有件喜事,恭喜下就算
唔需要針佢之前戇鳩既事。

而佢原來拎黎claim I-phone新機,唔claim就唱人呢單,一齊屌佢老母
(我膠咗以為佢買二手,證明我冇follow 佢,冇捧佢)
冇講過強姦,性侵唔等於強姦,唔該
講真話都比人話私怨都幾慘
佢以前自認嘅 是旦up句野成千個狗公like
巴打你識邊個
佢有好多個前男友下
Agger..
恭喜佢
但其實佢真係係用呢個機會上哂位
佢係喱騷踩佢ex既野基本無句真
不過我同情佢遭遇 同路人結婚 無理由踩
但要小心佢自己煲大自己
唔係咒佢 但佢好似 Year 1 咋喎
幼師
隨便都識到佢兩三個前男友
IEd 同志路過表示恭賀
屌你老母原來去中大讀完Degree就真係洗到底

你老母由第一日開始佢企出黎已經心諗 你又搞事
上莊過左pro p 響哂朵就拍拍屎忽走左去
大event乜都無做又走出黎攞彩
收兵令三條仔同時以為溝到佢

人格唔好同我講咩分化 咩五毛
我比在座咁多位更加清楚

結果就令好多人覺得新屋嶺真係 9up

老老豆豆 真係襟兄弟都開夠兩圍

我真係多謝你個仆街陷家產

我唔會理佢家庭背景
佢做既野大家都好清楚
繼續幫佢吹奏 佢不知幾開心

補返句
記得請返教大既人去飲呀 我等你呀
咁你不如直接指出佢嘅證供邊度唔可信啦我都想聽下有冇第二個更可靠嘅version
如果冇嘅針住人哋個底有幾花有乜意義,推翻唔到現時證供㗎喎
唔係啱先分手。。。。
現年24歲。出年都25, 二十中了
https://bit.ly/2rVjDkP

Pls retweet/share/comment

手足互科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞