中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
一句講晒
佢衰咩要比人單打?

佢係受害者應該無誤會啦
企左出嚟受盡五毛既冷言冷語對待
連登仔點解都落井下石
要買埋apple care
其實佢比人性侵犯 同佢私生活有問題有關係咩?
唔通佢係attention seeker 所以有發生過嘅野=都係假?
其實 當佢真係性生活咁經驗豐富 唔係應該更有資格權威去分辨渣佢果野係唔小心定抽水咩
新屋嶺集會時佢其實有講清楚性侵係警署到發生
佢亦有講因為去新屋嶺有社工陪所以待遇算比較好
佢果時好清楚解釋性侵係d 狗拍佢個胸果d
其實中大同新屋嶺集會佢都講得好清楚
師姐
其實唔係淨係左膠,呢道一早滲透曬變咗犯登,一言堂衰過共產黨,有民主之後俾呢班友上位就仆街
政治明星

之前先夾得咁辛苦
佢新屋嶺集會時都講得好清楚喎其實
咪就係正因為無關係,唔可以因為被性侵就抵消佢做過嘅衰野,啲人不知比佢抹黑得幾慘,唔係光環大哂架,棒都棒過人格好啦
滿口大話咁不如講個嚟聽吓
條女講大話唔眨眼
原來如此唉咁就兩年,時間真係過得快
差好遠,咪侮辱架純BB
上一個星期先係ig story post 完 同條仔住酒店既相
咁快就結婚

真係恭喜哂
你老母就臭
恭喜
但打緊仗 遲啲行動po變戀愛/結婚po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞