中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
我完全封鎖左
邊個會覺得新屋領係9up

新屋嶺都未有受害人同醫護出嚟講

受害人怕二次傷害同畀人威脅我明白

但醫護以受害人利益唔肯講真話就有點兒那個

我唔知泛民有無跟著

其實就應該聯絡國際組織或者尋求政治庇護

但好奇怪我由八月開始提及依樣野

有連登仔屌鳩我
特登睇左次,個記者同平反六四個男仔再加埋杜文澤講啲政治野,或者啲政治黑暗笑話,佢係坐在係度搭唔到嗲
佢可以幫下手叫人唔好遺忘新屋嶺,而唔係強調自己有加拿大護照同講男男女女,個訪問會得體好多
又話年宵係黃色經濟圈核彈
要檔主! 要香港人!
幫手推post!

[代post] 觀塘年宵見接受檔主申請啦!!
https://lih.kg/1785576

其實都無咩人講緊唔信佢
個個都係講佢受害慘但同時人品有問題大家要小心唔好亂棒上天
其實有冇諗過係佢自己埋啲仔身
果時成班圍內無條仔覺得佢正喎果時仲要係佢教院時代最瘦果時
再 靜 靜 雞 贏 我 地 就 輸 到 碌 庶
https://lih.kg/1784829
負評我都係咁話,覺得條女裝b博出位多d

睇完杜文澤個show佢種語氣不敢恭維
Push
唔知點解我覺得佢幾適合做何式凝接班人 一舉一動都有何既影子
係,你地傾多陣五大訴求就會實現,快d傾,好有用
更係未玩夠
結婚繼續搵sp
比前男友話佢誠信品格好有問題
星火唔俾錢佢換iPhone 嘛 612就乖乖地俾咗喇
Btw 請飲暗號: 芝士腸
知既知就得,唔知既亦都唔需要知

唔識人既係咪有必要知人私事呢
呢個我唔清楚~
你個仆街臭晒我就好清楚~
恭喜晒~
之前係杜生個節目先話唔想用運動去溝仔 溝女 而家話結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞