中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
如果真係對佢傷害咁大 會唔會係不斷提起引起公眾注意

我想問係咪對佢好大傷害先可以成日提?

我唔覺佢成日提就係攞光環喎,我覺得係佢敢言。因為其他女手足無機會/ 勇氣講‧

我就真係覺得連登百鬼夜行,咁撚多個個"覺得"佢有光環, "佢係inside joke" , "個名臭哂, 自己google", 但又講唔出乜野inside joke ,我堅想知喎,快D講啦喂 !!!

利申:我有睇哂阿澤個video, 個女記者好撚勁果個
其實

咁嘅樣都可以係咁食仔
你無撚野啊?
有料爆未呀, 好想知呀
原來係收兵
你老母個閪畀我老豆屌到仲臭
突然覺得切蛋糕班人好慘 俾連登國難老豆當殺父仇人咁批鬥
出名嗰d就可以九唔搭八宣佈結婚仲有人拍手
你講就係?
佢人品咁差不如開新post +證據爆料ok? 想食花生
不過濕9 whatsApp screencap 就算了
我真係恭喜你呀
上位埋上囉 大把人係咁啦 埋撚得佢 幫到件事埋得囉 我就唔割亦唔會擺佢上神枱 贏到就乜都得
恭喜
敢言? 有必要一而再再而三去重覆重覆自己係受害者?你咁想人關注或者有跟進,你係咪應該去行動去follow up rather than 不斷重覆自己嘅經歷?

再者,佢受嘅對待相對其他手足係好撚柒輕我唔係話佢嘅痛苦微不足道,而係比人強姦嘅都未出聲講自己可憐,佢比人掂個胸就煲到好撚大件事到要全世界可憐同吹奉佢,而佢自己係proud of 自己而家咁多人識,你同我係敢言?做咁多人格分裂嘅行為而又咁出位,佢就真係敢言喇

仲有,唔係隻字放大幾倍就代表惡啲同有說服力
借抗爭趕結婚,仲唔係人血獌頭???
首先我無話過佢以前份人係點 個名係咪臭曬 我都唔需要再特登搵料去證明佢以前做過咩嘢因為我都係覺得唔需要因為佢而搵返啲往事去唱衰佢 我上面係有講過唔應該咁做 對事唔對人

如果真係對一個人傷害咁大 我諗受害人係唔會不斷提返而係唔想去記得個件事 我同意佢的確敢言 佢有勇氣企出嚟講返個情況 所以我都無話佢唔係受害者
拍拖呢啲嘢你情我願嘅話有咩好講
佢食仔同時,啲仔都係食跟佢啫,
你句嘢未免太過針對
係 我真係睇唔出點解一個話自己係受害者但不斷吸引人留意佢但又唔係針對留意警暴依個問題
cls 警犬?屌你老母死全家啦
除口罩個刻已經覺得佢想消費場運動 增加自己曝光率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞