中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
同意,但不可否認佢咁樣講會令好多同樣經歷既女手足心理平衡返少少
其實係點樣俾人性暴力法?
係咪我娛樂台個形象令你有咩誤會
其實點解結婚都要上報 明星黎?
都快手喎

都祝幸福
其實我覺得對方勇唔勇武根本唔係重要
覺得唔勇武就係膽細 歧視唔勇武既人 咁咪膚淺囉
假如另一半體質虛又做勇武拖累手足累埋自己
身為另一半既你又係咪會覺得因為佢勇武好威水同時又犠牲左心好痛 又要放大黎講
最大改變嗰度我又覺得合理喎
佢本身無父無母 因為咁而多咗好多陌生人關心
對佢嚟講應該係比較大感受嘅

不過品好重要 同路人都無謂盲撐
anyway 手足嚟講都祝福嘅
因為個男仔都係終極玩家嚟
打和
伯母係金牌木魚
雖然佢私生活真係麻麻 同埋喺呢個場合講結婚真係唔啱時機 但有啲位都想澄清返

一係其實佢由頭到尾都只係話自己喺葵涌警署被非禮 冇改過口供 係藍絲同Tvb老屈佢話喺新屋嶺

二係星火件事 我唔認同佢Claim咁貴嘅手機 但我記得佢鬧嘅重點係星火由頭到尾都冇覆佢 同有staff嫌手足煩 係態度嘅問題
唔係
More
on9 睇咗條片先講嘢啦屌
佢意思唔係真係話個男朋友唔夠勇武
而係佢太過細膽 明明企得好後
但一見到催淚煙之類就驚到仆街
想走先 淆撚到仆街
佢本人節操同狗對佢做過乜係無掛鈎
狗性暴力完佢唔代表佢係好人
佢比人性暴力過都唔代表佢係可以做運動symbol

唔該大家撐都撐得理性啲
周梓樂 熊仔餅 好多手足都更加平反
相比之下佢只係好冰山一角
條女令手足分化

撐佢反佢各一半

無忌媽話齋:「小心此女子
想知
乜仲未有人知佢私底下個人點咩?
稍微做下research 睇多幾個cm都知道佢係玩開心計上位個類女仔
只可以話 大家當時唔爆佢大獲 係睇在個運動/個大環境份上
好懷疑佢係咪有BPD鐘意引人注意
不過又唔岩聽架喇
點都好為佢高興
想講句 完全唔覺得佢靚 正常女仔樣 中大有村架純?
你老母都好撚臭
比你老豆屌左咁多年

屌你老母
仆街死啦
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞