中大性暴力受害者吳傲雪宣布結婚!!!

1394 回覆
2787 Like 153 Dislike
老實講祝福佢 但真心希望佢唔好搞衰場運動
始終識佢嘅人都知佢咩料。。。。
之前好似屌條仔唔夠勇武分手
congratulations!!
講得好好
空穴來風必有因,咁多人都質疑佢誠信

影響到你咩 你咁口臭人格都唔慌好
屌,我開頭以為自己識一個,比你講講下,我發現原來我自己係識兩個

Btw 你用前文後理估下我講邊個啦
算啦手足 我明你講咩
根本私底下識條女嘅都知佢點樣借呢場運動滿足自己
當時好多香港人因爲新屋嶺事件而搞到好嬲 佢企出黎真係幫場運動打左好多氣
但佢而家真係走火入魔 不斷每日打飛機又私底下同人賣慘
由幾年前開始 佢已經不停搵政治野上鏡搏上位 結婚就一定恭喜嘅 但希望唔係又呃人啦
exactly 睇完哩騷之後對佢有另外嘅感覺
好似聽緊一個中學MK妹講緊自己啲感情史咁 覺得自己好威嗰種語氣
但樓上話佢臭雞嗰啲明眼人一睇就知咩料啦
我未必認同佢 但一定係祝福佢
屌你老母啦 又衝出黎比人扑呀
你估我想架咩頭幾頁已經特登無覆到
如果因為大肚
我都無話可說
一定沉

其實初期已經有人提醒你地
佢唔信得過
望下上面班左膠同keyboard fighter就知點解佢會有能力搞彎哂件事
認同。但你睇下上面啲留言,係講到佢個人人格有問題都唔可以講講真,唔少同路人人品都有問題,唔通由佢,唔提佢,唔叫佢改?
其實我覺得呢樣嘢冇必要喺節目上爆出黎
因為冇人想知&畢竟係私生活野
同埋佢個所謂唔勇武既ex睇到個feeling應該都唔會好.我個人比較care個人既感受 覺得分開就唔好唱人軟弱留返私底下同frd申幾下咪得
根據連登仔嘅邏輯
呢個時候仲結婚嘅一定係港豬
抗爭一定要苦行
性暴力受害者呢個時候仲結婚 運動已完
? 咩料?
我都正想講
怕講左會比人話分化撚
自己睇哂個post就明
利申 非人格謀殺
其實大家本質咪一樣
純粹立場唔同
我都覺得奇怪不過唔好屌佢住 呢啲時候話佢你會死得好慘
佢講結婚但其實唔知點解唔係咁信佢下年真係會結 不過點都好 祝福佢
理性記者姐姐正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞