[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
『ミートピア』無料体験版の配信スタート! 序盤をまるごとプレイ可能
有冇巴打用USB TypeC 直插USB拖板叉電?有冇問題

拖板 ...
真係拖板定 USB Type-C powered hub 呀?
有 USB 叉電 port 嗰啲拖板? 未見過 有USB Type-喎,全部都係 Type-A

佢講得拖板有USB就即係佢想TYPE C轉TYPE A咁叉啦

咁講乜春「USB TypeC 直插」

格鳩硬隊落去好似係
買左3DS MARIO SPORT $298, 抽到呢張

幾靚張bowser

準備去買

買左switch 已經無玩3ds
想淨買啲卡儲下

全部有90張
http://nintendowire.com/amiibo/mario-sports-superstars/

原來無toad架
仲諗住抽返一兩包添
有無人連唔到wifi
即係本體連到去中間wifi個icon,但係wifi就連唔到去internet,之後彈左句dns個名唔知咩事既日文?
我試晒rounter同電話share都係唔得,想更新個本體,定係港版機未有得更新?

幾靚張bowser

準備去買

想淨買啲卡儲下

全部有90張
http://nintendowire.com/amiibo/mario-sports-superstars/

原來無toad架
仲諗住抽返一兩包添

呢隻game toad變左雜卒

幾靚張bowser

準備去買

想淨買啲卡儲下

全部有90張

原來無toad架
仲諗住抽返一兩包添

188 1包40$ 1盒750$

幾靚張bowser

準備去買

想淨買啲卡儲下

全部有90張

原來無toad架
仲諗住抽返一兩包添

照抽
有無人連唔到wifi
即係本體連到去中間wifi個icon,但係wifi就連唔到去internet,之後彈左句dns個名唔知咩事既日文?
我試晒rounter同電話share都係唔得,想更新個本體,定係港版機未有得更新?

用Pccw?
有無人連唔到wifi

set DNS 8.8.8.8/8.8.4.4

幾靚張bowser

準備去買

想淨買啲卡儲下

全部有90張

原來無toad架
仲諗住抽返一兩包添

觀眾
台灣官方中文名toad 跟日文叫奇諾比奧
叫慣toad
叫慣toad

キノピオ
叫慣toad

キノピオ

toad 感覺似雜卒村民啲
有無人連唔到wifi

set DNS 8.8.8.8/8.8.4.4

我試試
thx

無知一問,正式版可以買衫?

無知一問,正式版可以買衫?

無錯 衫可以再有額外技能

乜撚都假, 第一時間要買番對安全鞋

FUCK YOU KONAMI

switch 配件係咪上森林買平d

趕左d人
然後又請人

趕左d人
然後又請人

炒TEAM神人走
請班垃圾返黎
有撚用咩

趕左d人
然後又請人

炒TEAM神人走
請班垃圾返黎
有撚用咩

仲好意思放蛇叔上海報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞