[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
根本唔應該為左就支那同台灣而搞甄D GAME冇港式中文
PKM就係例子
成TEAM翻譯我敢講90%唔係香港人
如果我zelda 揀咗係hk 個account, 咁係咪佢一日唔開hk eshop 我咪一日都買唔到dlc
唔通下批機真係要28號MARIO KART出果陣先有貨?

乜真係一定要買行貨咩

聽邁再下批係7月splatoon

聽邁再下批係7月splatoon

聽講係8號,不過應該都係發夢果時諗到
sega 個倒數究竟係beyonetta 3
定port 返bayonetta 1,2

2唔關SEGA事
一係1 REMASTER
一係3脫任重返正確平台
神谷成日屌WiiU睇怕Switch佢冇咁易埋黎住
任天堂維修服務中心(香港)的營業時間

由於清明節假期關係,維修服務中心將於2017年4月4日休息。不便之處,敬請原諒。

地址: 香港九龍紅磡都會道10號都會大廈2103 -7室
客戶服務熱線:(852) 3549 6611
服務時間:
星期一至星期五 上午10時至下午7時
(中午休息時間:12:00-13:00)
星期六、星期日及公眾假期休息
為確保客戶服務質素,請於前往維修服務中心前致電查詢。多謝合作。

任天堂維修服務中心(香港)
2017年4月3日
lego中文出未
[ur l]https://youtu.be/C0HK8fq7V2I

痴撚線LOAD咁春耐
快得個少少

呢隻game loading 好痴線

唔緊要,歐版出左未

LEGO City Undercover is set to launch for PS4, Xbox One, PC, and Nintendo Switch on April 4th in North America and on April 7th in Europe.
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野

睇pkm ending字幕
d翻譯人員得一個唔係拼音
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Staff_of_Pok%C3%A9mon_Sun_and_Moon
我數到4個喎?
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Staff_of_Pok%C3%A9mon_Sun_and_Moon
我數到4個喎?

之前內幕消息得一個係香港人
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野

我數到4個喎?

#4, #6, #7, #8?
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野

我數到4個喎?

你個source係咪同之前唔知邊個post話Switch用X2嗰嗰一樣
垃圾港任

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題

依家得香港任天堂
PKM就係例子

香港人掛住炒野

我數到4個喎?

你個source係咪同之前唔知邊個post話Switch用X2嗰嗰一樣

soure宙斯的驚嘆
人地入左任天堂本部做喎
想問下,d game save係儲起帶定落部機到??
想問下,d game save係儲起帶定落部機到??

lego要星期三 咁我聽日可以做咩
其實係咪冇人買三國志
其實係咪冇人買三國志

我想買 但係未有閒錢
其實係咪冇人買三國志

我想買 但係未有閒錢

Zelda已經搵shrine搵到燥,想玩下其他,但冇人買好似好伏咁
其實係咪冇人買三國志

我想買 但係未有閒錢

Zelda已經搵shrine搵到燥,想玩下其他,但冇人買好似好伏咁

好貴
其實係咪冇人買三國志

我想買 但係未有閒錢

好貴

其實我真係好鐘意玩三國志同信長野望..不過太貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞