[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇巴打有買/知邊到有得買以下隻CASE
Nintendo Switch Game Traveler Deluxe System Case

香港無架
買hori 果隻啦

hori果隻內籠冇咁實淨

我買左hori 果隻, 好處係幾輕便, 塞到好多野
你唔擺pro 制入去嘅話, 你可以連埋部機個case 塞入去

hori果隻我有
180 gtr度買,入面係自由間隔
但外波係軟,無game slot位

我放埋部機case 入去都夠位
啲game 放個case到

我都係咁放
有無人試過左制detect有問題
我手提mode插左佢話我未插,仍然當我係用緊table mode咁用wireless傳輸
但右邊插左正常用到
搞到佢係咁彈舊野叫我按L+R
右邊插入去係見到成功插入時果條bar的
但左邊插入果下無出現果條bar
因為咁想熄機再開都唔得
隔左陣又正常返喎

左邊係淨係着住燈但係斷咗線用唔到,定係真係繼續用緊 wireless 連住仲用到?

左制插住但用wireless
因為detect到右制插左,但detect唔到左制
佢話我未插晒兩邊係咁彈舊野出來叫我LR
我要右制都唔插佢先唔彈
兩邊都唔插,用wireless就正常用到
之後隔左一陣先兩邊都detect到
孖車賣街價大約係幾錢? 諗緊街舖買定eshop買
Nintendo Switch Game Traveler Deluxe System Case

香港無架
買hori 果隻啦

我買左hori 果隻, 好處係幾輕便, 塞到好多野
你唔擺pro 制入去嘅話, 你可以連埋部機個case 塞入去

hori果隻我有
180 gtr度買,入面係自由間隔
但外波係軟,無game slot位

我放埋部機case 入去都夠位
啲game 放個case到

我都係咁放

我今日成個飯盒拎住返工
全公司都知我等收工去打機

香港無架
買hori 果隻啦

呢隻係邊隻牌子?
3DS隻偽SAGA2有DEMO玩
系統同難度調整番,
變番真SAGA
呢糕係咪聽日會偷跑

炸彈人 免費 DLC Coming soon
Man who strangled Pokemon GO player to death receives life sentence
3DS隻偽SAGA2有DEMO玩
系統同難度調整番,
變番真SAGA

Zelda v1. 1.1更新上線啦
有無人試過左制detect有問題
我手提mode插左佢話我未插,仍然當我係用緊table mode咁用wireless傳輸
但右邊插左正常用到
搞到佢係咁彈舊野叫我按L+R
右邊插入去係見到成功插入時果條bar的
但左邊插入果下無出現果條bar
因為咁想熄機再開都唔得
隔左陣又正常返喎

左邊係淨係着住燈但係斷咗線用唔到,定係真係繼續用緊 wireless 連住仲用到?

左制插住但用wireless
因為detect到右制插左,但detect唔到左制
佢話我未插晒兩邊係咁彈舊野出來叫我LR
我要右制都唔插佢先唔彈
兩邊都唔插,用wireless就正常用到
之後隔左一陣先兩邊都detect到

咁可能係 contact?

我淨係試過幾次 hang,係連 wireless mode 都唔開,要撳實 sync 掣 reset
其實都唔只幾次
有冇人買左三國志13,係咪未有中文

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

我諗佢想講日文語音加殘體字幕,原諒男神手腦唔協調

佢冇講錯
日文/中文語音
日文字幕
無中文,本身其他平台的三國志有中文
係switch呢隻del左
保留中文語音係因為之前日本仔要求
佢地之前有個投票話覺得中國為主題game聽普通話先原汁原味,所以日文game但可選中文語音
(可能人地日本人慣左聽高汁配音,以為普通話配音都好似日文配音咁高汁先中計)

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

佢冇講錯
日文/中文語音
日文字幕
佢地之前有個投票話覺得中國為主題game聽普通話先原汁原味,所以日文game但可選中文語音
(可能人地日本人慣左聽高汁配音,以為普通話配音都好似日文配音咁高汁先中計)

三國時代啲人真係講普通話架咩

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

佢冇講錯
日文/中文語音
日文字幕

日本仔點識咁多中國歷史

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

佢冇講錯
日文/中文語音
日文字幕

應該唔係

碌左陣Neogaf framedrop問題改善左
但有啲地方都仲係有

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

碌左陣Neogaf framedrop問題改善左
但有啲地方都仲係有

framedrop 其實係咪 thermal throttle 黎

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

佢冇講錯
日文/中文語音
日文字幕

應該唔係

普通話係滿洲話黎, 清朝先開始係中國普及
有傳古時既人係講類似廣東話既語言

有中文語音+日文字幕

咁唔識日文點睇得明
不過唔該晒

佢冇講錯
日文/中文語音
日文字幕

應該唔係

普通話係滿洲話黎, 清朝先開始係中國普及
有傳古時既人係講類似廣東話既語言

唐朝似就聽過
再之前係點就唔知

炸彈人 免費 DLC Coming soon

邊到話係免費?
我岩先日森買左炸彈人
係免費我cut單啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞