[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

中文版E SHOP 一直都唔開,
希望老任唔係弱智到想入埋中國巿場等批文吧...........

傳聞本身唔想做香港區所以連中文都冇
係pkm中文賺到錢先急急腳拎d日版機當行貨
以前wii行貨冇左e-shop
wii u直頭無行貨
老任應該唔想喺香港搞有online shop的家用機

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
香港任天堂自己又唔落力,
可能因為老翻問題,唔睇好中國人市場
所以咪造成今日情況

之前wii cut左e-shop好似因為台灣法律規管online賣既game,因為wii冇e-shop大家都買日版
結果WiiU 行貨都冇
而家台灣冇左任天堂得返香港果個,咁港台大陸都焗住用香港e-shop跨境買野就無問題

香港日水係全球速度最快
而家返水o個個走去做行貨
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價
比著以前頭兩星期已經接近原產地個建議價

咁呢次引左一班新手on9入機嘛,你睇前幾個cm都有人話食三百抵,呢班人一車車咁運入黃金好景,唔昆你一筆就奇啦

班on9衝出黎比人撚狗

上星期六見到有個細路老母係涼粉食二千九

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

之前wii cut左e-shop好似因為台灣法律規管online賣既game,因為wii冇e-shop大家都買日版
結果WiiU 行貨都冇
而家台灣冇左任天堂得返香港果個,咁港台大陸都焗住用香港e-shop跨境買野就無問題

香港日水係全球速度最快
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價

咁呢次引左一班新手on9入機嘛,你睇前幾個cm都有人話食三百抵,呢班人一車車咁運入黃金好景,唔昆你一筆就奇啦

班on9衝出黎比人撚狗

其實全部game舖無一間是無辜
以前我撚得仲犀利(打工)

屌你仲好意思講出黎

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

結果WiiU 行貨都冇

香港日水係全球速度最快
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價

班on9衝出黎比人撚狗

老母買機比個仔玩下
咁都要湯真係好撚無良心
香港個e shop幾時會開

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

中文版E SHOP 一直都唔開,
希望老任唔係弱智到想入埋中國巿場等批文吧...........

等台灣批文,台行一定要有中文介面先得
做乜你地會咁執著中文其實

3ds 同wii 好多大作都有中文,你地都唔會想買...
鎖唔鎖區都好, 英文日文都玩左咁耐啦

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

結果WiiU 行貨都冇

香港日水係全球速度最快
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價

班on9衝出黎比人撚狗

老母買機比個仔玩下
咁都要湯真係好撚無良心

呢d先好劏
不過off topic左
唔知佢地係on9定係中學雞 上日森買埋連運費都掂唔使咁貴啦
做乜你地會咁執著中文其實

3ds 同wii 好多大作都有中文,你地都唔會想買...
鎖唔鎖區都好, 英文日文都玩左咁耐啦

用中文可以屌翻譯(好似係
唔知佢地係on9定係中學雞 上日森買埋連運費都掂唔使咁貴啦

咁行有保嘛,但呢d人係價都可能唔知

咁撚多好franchise 可以出
係都要port 舊野提款

整新野短極都要1年掛 同埋啱啱出未有裝機量 等多排先講都未遲

宜家排緊隊都係得mario同xenoblade
splatoon玩落其實同舊9成似, 畫面都用返好多舊野

tetris 同lego city 都唔知幾多年前啦其實
時光機

隻lego你話switch大改善loading都話
睇完youtube比較片... 不了

真係成日玩雙打咪買囉
孖車, puyo tetris , lego city
都係貪佢可以拎出街搣兩邊手制挑人

只不過port都可以port 得有誠意啲啦
Twilight princess hD同wind waker HD佢地都有成隻game大執過

agger
3DS隻時笛

3ds版

細個玩唔識拎馬
係大草原roll下roll下

細個好鍾意鳩roll 而家無得roll黎撞樹好唔慣

其實佢OoT, MM, TP, WW, SS 全部再port多次落switch到我都會買
........

好有問題

整新野短極都要1年掛 同埋啱啱出未有裝機量 等多排先講都未遲

時光機

真係成日玩雙打咪買囉

Twilight princess hD同wind waker HD佢地都有成隻game大執過

agger
3DS隻時笛

3ds版

細個玩唔識拎馬

其實佢OoT, MM, TP, WW, SS 全部再port多次落switch到我都會買

Remake d 2d zelda先啦 nds果兩集

時光機

真係成日玩雙打咪買囉

agger
3DS隻時笛

3ds版

細個玩唔識拎馬

Remake d 2d zelda先啦 nds果兩集

- 本身係 HD 嘅 game port 落另一部 HD 機
- 本身係 低清 + low poly + 低清 texture 嘅 game 整 HD 版
咁都有得比較
- 本身係 HD 嘅 game port 落另一部 HD 機
- 本身係 低清 + low poly + 低清 texture 嘅 game 整 HD 版
咁都有得比較

所有迷宮, 心心碎片, collectibles 位置都改晒
有新道具, 新角色, 新side quest, 新衫新隱藏野新easter egg, 新對白
啲音樂重新mix 同master過, soundtrack cd都出過隻新嘅
關撚HD 唔HD事咩
[ur l]https://youtu.be/C0HK8fq7V2I[/url]

痴撚線LOAD咁春耐
快得個少少
[ur l]https://youtu.be/C0HK8fq7V2I

痴撚線LOAD咁春耐
快得個少少

呢隻game loading 好痴線
sega 個倒數究竟係beyonetta 3
定port 返bayonetta 1,2
[ur l]https://youtu.be/C0HK8fq7V2I

痴撚線LOAD咁春耐
快得個少少

呢隻game loading 好痴線

唔緊要,歐版出左未
「ロックマン」新作アニメの制作がスタート

wow左未
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎
港台中文字用法有別

費時又黎寶可夢事件
要詳細分類
所以eshop 費時

發夢聽番黎

寶可夢關鬼港台事,
梗本係大陸問題
唔通下批機真係要28號MARIO KART出果陣先有貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞