[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想幫部switch買多隻牛叉電,係咪要買返正版?有冇咩要注意?

我都想知原裝牛幾錢 未得閒出去搵
邊度有Snipperclips買平D
想入隻multiplay係屋企旁身
呢隻好似幾好玩

日版

日本eshop平d 好似120港紙

咁抵
返去即dl

但係日本eshop好似唔接受香港credit card
求指教

好似?
邊度聽返黎

用到 買左
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚
The World Video Game Hall of Fame has inducted several games over the past couple of years, including Super Mario Bros., The Legend of Zelda, and more. This year’s nominees were announced today.

Returning from 2016 is Pokemon Red/Green, which has another opportunity to gain entrance. Other highlights include Donkey Kong and Wii Sports.

The full lineup of nominees is as follows:

<em>Donkey Kong</em>
Final Fantasy VII
Halo: Combat Evolved
Microsoft Windows Solitaire
Mortal Kombat
Myst
<em>Pokemon Red and Green</em>
Portal
Resident Evil
Street Fighter II
Tomb Raider
<em>Wii Sports</em>

接龍

點解冇 pinball

竟然有mortal kombat
但冇Tetris

TETRIS 2015入左喇
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Video_Game_Hall_of_Fame
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

孖車聚你要出現
其實都唔知你地想點搞
上返金雞又小圈子
一係就要睇多唔多人
多就搵大場
想幫部switch買多隻牛叉電,係咪要買返正版?有冇咩要注意?

我都想知原裝牛幾錢 未得閒出去搵

我都想知係唔係一定要原裝線 定係我就咁買條TYPE C 就得
3億4,000万円の負債をかかえて、倒産していたことが明らかになった、ゲーム開発会社のディンゴ。事業停止後の事後処理を担当しているタキオン法律事務所に、同社の状況について問い合わせました。

担当弁護士の藤沢裕一氏によると、ディンゴの従業員は既に全員解雇されており、現在、労働基準監督署や独立行政法人労働者健康安全機構に対して、未払賃金立替払制度の申請を行っているということです。

なお、ディンゴの自己破産申請に関しては、9月をめどに準備している模様です。
呢隻好似幾好玩

日版

咁抵
返去即dl

求指教

接受
其實都唔知你地想點搞
上返金雞又小圈子
一係就要睇多唔多人
多就搵大場

去上次工廈
lego city係咪confirm左2p要兩set joy con?
呢隻好似幾好玩

日版

咁抵
返去即dl

求指教

好似?
邊度聽返黎

岩岩見到HK01個報導咁講
「付款方面,日本eShop你可能要有一張它們接受的信用卡,或到遊戲店買點卡,而美國那邊,用信用卡應該就能解決。」

所以問下
lego city係咪confirm左2p要兩set joy con?

唔會掛 lego一邊掣都夠玩啦 帶多pair出街好麻煩

1邊JC應該唔夠制用喎老友
呢隻好似幾好玩

日版

咁抵
返去即dl

求指教

好似?
邊度聽返黎

「付款方面,日本eShop你可能要有一張它們接受的信用卡,或到遊戲店買點卡,而美國那邊,用信用卡應該就能解決。」

所以問下

我用渣打卡都買到

唔會掛 lego一邊掣都夠玩啦 帶多pair出街好麻煩

ABXY都要用
仲要控鏡頭
唔認為一邊JC會做得哂呢D野
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

孖車聚你要出現

你地開場到時叫我入就得
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

孖車聚你要出現

你地開場到時叫我入就得

留名睇十一個禁住一個打
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

孖車聚你要出現

你地開場到時叫我入就得

留名睇十一個禁住一個打

開LOCAL場喎
呢隻好似幾好玩

日版

咁抵
返去即dl

求指教

好似?
邊度聽返黎

所以問下

我用渣打卡都買到

ok唔該哂幾位巴打
其實都唔知你地想點搞
上返金雞又小圈子
一係就要睇多唔多人
多就搵大場

要唔要電視先,要既預$150
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

孖車聚你要出現

你地開場到時叫我入就得

留名睇十一個禁住一個打

放心包尾果個一定係我
都話出左孖車聚

你地夠話1月13聚

孖車聚你要出現

你地開場到時叫我入就得

留名睇十一個禁住一個打

放心包尾果個一定係我

battle mode咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞