[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想問留保養係咪介張label同keep單就得 無位放個盒

你睇下個盒有無邊個位,有寫機身serial

上港任換野要full packing(好似係)
好多劇透
中伏
買左越南大戰,以為可以一set 手掣當2play

唔得咩?

巴打有冇喺main menu> controller set咗 2 players 先?

Nos. of player??
佢default 左3個,我較番2個都係唔得

我較到喇!感謝巴打

metal slug 有無得4打??

未有機會試,得一個手掣咋我

唔得咩?

巴打有冇喺main menu> controller set咗 2 players 先?

Nos. of player??
佢default 左3個,我較番2個都係唔得

我較到喇!感謝巴打

metal slug 有無得4打??

未有機會試,得一個手掣咋我

等我試
買左3DS MARIO SPORT $298, 抽到呢張
想幫部switch買多隻牛叉電,係咪要買返正版?有冇咩要注意?

屌日版唔偷跑仲遲到

咁快手

屌日版唔偷跑仲遲到

下我買日版, 信和得一間有, 好景都話要聽日
日版正日係30號, 冇遲到啊
日版正日係30號, 冇遲到啊

日版唔早到,即係遲到
有無人試過左制detect有問題
我手提mode插左佢話我未插,仍然當我係用緊table mode咁用wireless傳輸
但右邊插左正常用到
搞到佢係咁彈舊野叫我按L+R
右邊插入去係見到成功插入時果條bar的
但左邊插入果下無出現果條bar
因為咁想熄機再開都唔得
隔左陣又正常返喎
美國仲要排成咁
你地walkin就有貨
真係身在福中不知福

美國仲要排成咁
你地walkin就有貨
真係身在福中不知福

排緊iphone咋
美國仲要排成咁
你地walkin就有貨
真係身在福中不知福

但係排隊排得黎人地可以真係299美金淨機落樓喎
The World Video Game Hall of Fame has inducted several games over the past couple of years, including Super Mario Bros., The Legend of Zelda, and more. This year’s nominees were announced today.

Returning from 2016 is Pokemon Red/Green, which has another opportunity to gain entrance. Other highlights include Donkey Kong and Wii Sports.

The full lineup of nominees is as follows:

Donkey Kong
Final Fantasy VII
Halo: Combat Evolved
Microsoft Windows Solitaire
Mortal Kombat
Myst
Pokemon Red and Green
Portal
Resident Evil
Street Fighter II
Tomb Raider
Wii Sports
https://youtu.be/qAppjktmF6c

LAG撚到
好心任地獄就咪出黎獻世啦
我手提mode插左佢話我未插,仍然當我係用緊table mode咁用wireless傳輸
但右邊插左正常用到
因為咁想熄機再開都唔得
隔左陣又正常返喎

Handheld mode 係直接靠金屬接觸傳送
會唔會係個端子污糟左

插左好多次
吹過個位都唔得
但右邊插左正常用到
因為咁想熄機再開都唔得
隔左陣又正常返喎

Handheld mode 係直接靠金屬接觸傳送
會唔會係個端子污糟左

插左好多次
吹過個位都唔得

手製側邊bar有粒圓形黑色製
按一下 等佢配對返就冇事
下次可以試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞