[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有人玩過lego未 感覺如何

無人買左?
有無人放zelda

無人買左?

要玩嘅幾年前都爆左啦
咩無人買, 出果時個個買果時你去左邊
香港個e shop幾時會開

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

中文版E SHOP 一直都唔開,
希望老任唔係弱智到想入埋中國巿場等批文吧...........

傳聞本身唔想做香港區所以連中文都冇
係pkm中文賺到錢先急急腳拎d日版機當行貨
以前wii行貨冇左e-shop
wii u直頭無行貨
老任應該唔想喺香港搞有online shop的家用機

老任就算想搞中文都係為左中國市場先搞

我估

其實係積落黎既問題,過去老任玩鎖區,
結果港台(大陸唔駛講啦)都只玩水貨遊戲,
大陸佢特登出部「神遊」就更加係ON9 中既 ON9,
自然佢過去中文巿場點做都唔會做得起,
最終連台灣任天堂都摺埋,而家香港任天堂管埋台灣果邊。

所以係而家Switch唔鎖區既情況下,其實佢唔應該再理會大陸巿場,
佢先搞返穩港台巿場仲好啦。

呢方面Sony既策略就相當之好,你睇佢中文化一隻又一隻,仲要又賣得。
好似好多人唔知mk8同lego city 係舊game
wiiu 變左平衡時空產物

between, bayonetta就公佈新game

無人買左?

要玩嘅幾年前都爆左啦

去左搵錢
新手留名 琴日先入手主機同zelda
人生第一部老任機 所以基本野都唔太識
有冇link可以簡介下switch
我連eshop都唔太了解

無人買左?

要玩嘅幾年前都爆左啦

去左搵錢

i know that feel
其實隻game幾年前已經有晒review 有晒gameplay.
lego game黎講算係好好評價

唔好玩唔賣得都唔會ps4 switch 出多次

好似都係一般tablet 咁操作
eshop 咪即係app store

IGN review:
http://www.ign.com/articles/2017/03/08/nintendo-switch-review

eshop你可以理解好似app store咁
免費開account買dl版既game, 唔同國家eshop有唔同game買, 但變相你要開幾個國家的account, 我聽巴打講一般都會開日本同美國acc旁身

無人買左?

要玩嘅幾年前都爆左啦

去左搵錢

其實隻game幾年前已經有晒review 有晒gameplay.

等歐版中文玩多次
寶丁夢咪中文囉

無人買左?

要玩嘅幾年前都爆左啦

去左搵錢

其實我知係舊game
我應該問好d, 我想知隻game喺switch表現成點同埋個coop做得好唔好

係好多人skip 左 咁補玩返都好

無人買左?

要玩嘅幾年前都爆左啦

去左搵錢

等歐版中文玩多次

其實一關又要重複玩幾次先收集齊
再玩即係重複再重複

如果coop 都ok嘅
IGN review:
http://www.ign.com/articles/2017/03/08/nintendo-switch-review

免費開account買dl版既game, 唔同國家eshop有唔同game買, 但變相你要開幾個國家的account, 我聽巴打講一般都會開日本同美國acc旁身

唔該哂2位
我set左japan-english
咁如果我上eshop買game係計番yen價? 有冇話一定要用日本信用卡
IGN review:

唔該哂2位
我set左japan-english
咁如果我上eshop買game係計番yen價? 有冇話一定要用日本信用卡

日本美國eshop都接受香港信用卡

睇美國果邊大型game鋪新聞
話有買wiiu嘅客80%都會買switch
不斷port舊game係搵到新客錢, 但堆舊客真係覺得會厭倦

求神拜佛e3果排公佈整幾多啲新game or 新franchise
大把野可以出啦..star fox yoshi DK 出過
metroid都未出(唔計3ds隻垃圾), 天使仔咁賣得又唔出新

不斷port舊game係搵到新客錢, 但堆舊客真係覺得會厭倦

求神拜佛e3果排公佈整幾多啲新game or 新franchise
metroid都未出(唔計3ds隻垃圾), 天使仔咁賣得又唔出新

而家真係太多PORT GAME

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

希望老任唔係弱智到想入埋中國巿場等批文吧...........

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
香港任天堂自己又唔落力,
可能因為老翻問題,唔睇好中國人市場
所以咪造成今日情況

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

之前wii cut左e-shop好似因為台灣法律規管online賣既game,因為wii冇e-shop大家都買日版
結果WiiU 行貨都冇
而家台灣冇左任天堂得返香港果個,咁港台大陸都焗住用香港e-shop跨境買野就無問題

而家真係太多PORT GAME

ps4 出果陣都無咁狼胎

shovel knight 果時話amiibo係wiiu exclusive
unlock 個coop mode.啲人炒貴隻公仔..又要比差錢download DLC

轉個頭就出隻switch 版連DLC連coop

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

之前wii cut左e-shop好似因為台灣法律規管online賣既game,因為wii冇e-shop大家都買日版
結果WiiU 行貨都冇
而家台灣冇左任天堂得返香港果個,咁港台大陸都焗住用香港e-shop跨境買野就無問題

香港日水係全球速度最快
而家返水o個個走去做行貨
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價
比著以前頭兩星期已經接近原產地個建議價

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

結果WiiU 行貨都冇

香港日水係全球速度最快
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價

寶源正仆街

有中文就會開架啦

wii u直頭無行貨

舊代理萬信
本身就唔熟遊戲市場
唔投放資源
怕蝕錢咁話
所以咪造成今日情況

結果WiiU 行貨都冇

香港日水係全球速度最快
價錢慘烈
以前邊有一個月後,
仲要食死貨拉高左機街價

寶源正仆街

呢句真
正日睇住佢地一箱箱咁比大陸人買
訂左果啲就排另一條隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞