[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
任豚黎幫手保住右上角嗰個 Switch logo 呀

https://www.reddit.com/place?webview=true

係咁將wii u堆驚port過黎switch

今日

其實係真都好

39.99 真係咪玩
淨係隻大亂鬥都已經一定唔只依個價

魔女2/ mario maker 會買

我夠知今日啦
但係以wii u的銷量,呢堆game全部port哂過黎switch都無大問題啦,基本上無game要用到wiimote的體感

Wiiu啲 game係正 但係我都係唔知Wii u個設計有咩特別既概念...

second screen
off tv

其實好搞笑,兩樣嘢只可以揀一樣唔可以同時用

幫下面隻野加左條J無幾耐就俾人洗走左

仆街任天堂幾時先有港ser eshop
仆街任天堂幾時先有港ser eshop

https://www.reddit.com/place?webview=true

就黎失守喇

就黎失守喇

https://www.reddit.com/place?webview=true#x=880&y=40

好似幾好玩啵
METAL GEAR 5 係出真係正WOR, 諗起都扯祺!!, 會唔會APRIL FOOL 吹水..

STAR FOX ZERO 有冇爸打玩過?? 過唔過癮?

係咁將wii u堆驚port過黎switch

bayonetta
METAL GEAR 5 係出真係正WOR, 諗起都扯祺!!, 會唔會APRIL FOOL 吹水..

STAR FOX ZERO 有冇爸打玩過?? 過唔過癮?

好似幾好玩啵

overcooked出左?

好似幾好玩啵

overcooked出左?

我都想知 幾時感覺好正
想買3ds
係咪有分大細新舊?
同埋最大價錢幾多到?
有無得r4down 3ds 啲game?
睇完第一版,想問清楚啲唔想買錯
唔該巴打們
想買3ds
係咪有分大細新舊?
同埋最大價錢幾多到?
唔該巴打們

仲有信和邊間好
怕被人呃
想買3ds
係咪有分大細新舊?
同埋最大價錢幾多到?
唔該巴打們

仲有信和邊間好
怕被人呃

死番出去啦
想買3ds
係咪有分大細新舊?
同埋最大價錢幾多到?
唔該巴打們

玩正版啦
想買3ds
係咪有分大細新舊?
同埋最大價錢幾多到?
唔該巴打們

玩正版啦

今時今日仲諗住玩老翻?
冇錢就唔撚好打機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞