[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
現家邊到買到機?食下炒價都無問題

可以食炒價既話其實週圍都有

我見出面都係炒貴3舊左右,其實都幾抵買

on9

點解呀
有冇烈士聽日會去買LEGO睇下係咪有中文

偷跑先講啦

應該都要正日先有
其實pro制係咪已經買唔到,行左幾個地方都無

日森啦 等乜鬼 日日都有

請問邊到有寫7538 yen
https://www.amazon.co.jp/dp/B01NCX3W3O/
想問俄羅斯方塊點樣轉做英文介面

冇英文GA, 我都係買左先知....而家放左等25號美板出先上ESHOP買番.........

美版7.1gb無寫有中文
歐版8.2gb寫有中文
美版應該獨立自己一個版
歐版應該同港版一樣
尋晚一班friend玩12 Switch同剪紙玩到好high,呢啲真係PS4做唔到
尋晚一班friend玩12 Switch同剪紙玩到好high,呢啲真係PS4做唔到

子供向
三廠0大作
惡意收購MH
D GAME招呼朋友先會開黎玩
平時我玩PS4唔好

歐版8.2gb寫有中文
美版應該獨立自己一個版
歐版應該同港版一樣

歐版

剪紙同細佬玩到好開心
12真係唔掂 7到唔敢玩
收switch zelda

其實係香港 任系game strong hold率真係好高

玩開果班人都會儲
未接觸過,買完唔岩玩先會放

大把新任狗未玩過zelda
搶住食炒價要玩
你地有得揀係咪買實體,唔買dl版?

春夏秋冬都要玩既 game 咪諗dl版

全部都實體 鐘意實物 有得儲

實體儲 dl玩

咁識嘆
你地有得揀係咪買實體,唔買dl版?

春夏秋冬都要玩既 game 咪諗dl版

全部都實體 鐘意實物 有得儲

實體儲 dl玩

咁識嘆

任豚有錢名不虛傳

玩開果班人都會儲

搶住食炒價要玩

我係舊任狗但都無玩過Zelda

歐版8.2gb寫有中文
美版應該獨立自己一個版
歐版應該同港版一樣

歐版8.2gb寫有中文
美版應該獨立自己一個版
歐版應該同港版一樣

爸打你個名
香港個e shop幾時會開

開唔開有咩關係

歐版8.2gb寫有中文
美版應該獨立自己一個版
歐版應該同港版一樣

爸打你個名

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

玩開果班人都會儲

搶住食炒價要玩

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

中文版E SHOP 一直都唔開,
希望老任唔係弱智到想入埋中國巿場等批文吧...........

玩開果班人都會儲

搶住食炒價要玩

細個超任好多大作都無玩過
仲想問下zedal 果d咩掃描連動既野大家邊度搵?

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

希望老任唔係弱智到想入埋中國巿場等批文吧...........

傳聞本身唔想做香港區所以連中文都冇
係pkm中文賺到錢先急急腳拎d日版機當行貨
以前wii行貨冇左e-shop
wii u直頭無行貨
老任應該唔想喺香港搞有online shop的家用機

開唔開有咩關係

有中文就會開架啦

傳聞本身唔想做香港區所以連中文都冇
係pkm中文賺到錢先急急腳拎d日版機當行貨
以前wii行貨冇左e-shop
wii u直頭無行貨
老任應該唔想喺香港搞有online shop的家用機

老任就算想搞中文都係為左中國市場先搞

我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞