[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/persona-5

P5點會差 不過係擔心後期隨時又來幾個特登俾低分的仆街

玩緊 真係好正
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/persona-5

P5點會差 不過係擔心後期隨時又來幾個特登俾低分的仆街

玩緊 真係好正

果陣都玩左100鐘以上
有冇人買左No More Heroes?

做咩無啦啦考古
好想玩Lego, splatoon2, snipperclips, Mario cart, Mario Odyssey,同Xenoblade
叉住部機黎玩 熱到痴線
想問 放係個dock 度係咪都會咁熱?

叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱
劇透
好想玩Splatoon 2
叫下春先,雖然部機仲未到

真係似咩 我覺得吹大左
Kawaii Pet to Kurasou! Wan Nyan & Mini Mini Animal (3DS) – 7/7/8/7
LEGO Worlds (PS4) – 8/9/9/8
叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱

你係咪平放喺枱封咗入風口呀
叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱

無呀~
叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱

無呀~

玩咩驚 zelda都唔會熱wor
老任唔搵電池廠貼牌出尿袋呃錢真係失敗。
叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱

無呀~

zelda
個問題係放係dock熱過真插充電咁

做咩無啦啦考古

Has been heroes先啱
叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱

無呀~

zelda

x2 暫時未擺係dock
但就咁叉住玩已經熱到仆街
叉住部機黎玩 熱到痴線

仲熱

無呀~

zelda

x2 暫時未擺係dock
但就咁叉住玩已經熱到仆街

咁應該休眠叉同玩住叉又唔同講法
成日有人話部 Switch 熱,我部 notebook idle 嗰陣都熱過部 Switch 啦
睇人哋啲數據插 dock 玩嗰陣塊 SoC 都唔過 60℃
我部 notebook idle 嗰陣都已經 65℃
成日有人話部 Switch 熱,我部 notebook idle 嗰陣都熱過部 Switch 啦

話題係圍繞dock熱定就咁叉熱
你搬埋notebook做乜
NVIDIA

熱唔過佢部NOTEBOOK就唔算熱, 好似係

佢意思係 你部switch 有冇真係咁熱啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞