[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想買game玩 但都係等到馬車出

玩炸彈人囉

玩炸彈人囉

我想買三國志13

玩炸彈人囉

玩炸彈人囉

笑咩姐, 神作
store多咗隻越南大戰

又多一集?

又多一集?

第3集其實都玩過10000次

玩炸彈人囉

我想買三國志13

我都有D心郁,想屌周瑜
試過冇留意未熄機放左入原廠袋
隔咗一陣感覺到熱熱地
攞返部機出嚟個散熱器痴咗線咁轉
遲一步可能燒底板
隔咗一陣感覺到熱熱地
遲一步可能燒底板

你留意下係咪無卡實個joycon
你detach 左又郁到粒制, 佢就會自動input 著機發熱
有冇人買呢隻
http://www.jp.square-enix.com/waiwai/

伏到喊
有冇人買左isaac?
有冇人買左isaac?

想買 無錢
隔咗一陣感覺到熱熱地
遲一步可能燒底板

隔左一陣係大約幾多分鐘
有冇人買左isaac?

想買 無錢

好難玩,係咁死,但係又上咗癮
其實港行joycon 同 pro joycon有無定價

定價係588 同518
得aeon會跟
有冇人買左isaac?

想買 無錢

其實玩乜
Gameplay淨係見到係度9射
同埋個coop正唔正

定價係588 同518
得aeon會跟

Uny 紅藍joycon賣513...

定價係588 同518
得aeon會跟

joycon周圍都500 就有啦其實
pro制我就唔建議買啦. 自己google 下個dpad issue
幾百個game 網都話有問題. 唔似joycon咁有得fix

不過你唔用dpad 就ok

定價係588 同518
得aeon會跟

pro制我就唔建議買啦. 自己google 下個dpad issue
幾百個game 網都話有問題. 唔似joycon咁有得fix

而家出街打多 pro制買黎都無乜用

定價係588 同518
得aeon會跟

而家出街打多 pro制買黎都無乜用

咁買多對joy 囉
同人4打又得
一對插grip, 一對擺機
出街返家都方方便便
有冇人買左isaac?

想買 無錢

其實玩乜
Gameplay淨係見到係度9射
同埋個coop正唔正

Roguelike彈幕game, 每一輪出啲道具都唔同
不停重複玩都唔會悶
未試過coop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞