[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

我想問hand held果陣係咪無得安手繩
部機咁大有時怕玩玩下會跌

你真係驚嘅話... 最頂出風位

幾好提議喎
我想問hand held果陣係咪無得安手繩
部機咁大有時怕玩玩下會跌

你真係驚嘅話... 最頂出風位

幾好提議喎

我䔍嗰個位未必受到成部 Switch 嘅 weight 加埋跌嗰下嘅 impulse
不過就算係會斷都可以叫卸到啲力嘅
你地會唔會大SHUT DOWN部機

定係晚晚都SLEEP

定係晚晚都SLEEP

唔會熄

定係晚晚都SLEEP

買左成個月
未shutdown 過
有人玩過lego未 感覺如何
其實pro制係咪已經買唔到,行左幾個地方都無
其實pro制係咪已經買唔到,行左幾個地方都無

日森啦 等乜鬼 日日都有

5月中搞聚,如果4月公佈埋arms出既日子係5月就等埋arms先搞,有無異議

定係晚晚都SLEEP

我會 唔係日日玩 shut左佢好過
有時要玩返PS4
5月中搞聚,如果4月公佈埋arms出既日子係5月就等埋arms先搞,有無異議

諗好邊到搞先啦

諗好邊到搞先啦

其實唔難

諗好邊到搞先啦

其實唔難

老麥,McGamers returns
想問俄羅斯方塊點樣轉做英文介面

諗好邊到搞先啦

其實唔難

老麥,McGamers returns

去門常開娶咪得囉
現家邊到買到機?食下炒價都無問題

終於貼左玻璃貼 透光度正好多

可以食炒價既話其實週圍都有
想問俄羅斯方塊點樣轉做英文介面

冇英文GA, 我都係買左先知....而家放左等25號美板出先上ESHOP買番.........

我見出面都係炒貴3舊左右,其實都幾抵買

我見出面都係炒3舊左右,其實都幾抵買

有冇烈士聽日會去買LEGO睇下係咪有中文
有冇烈士聽日會去買LEGO睇下係咪有中文

偷跑先講啦

我見出面都係炒貴3舊左右,其實都幾抵買

on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞