[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實港行joycon 同 pro joycon有無定價

定價係588 同518
得aeon會跟

Uny 紅藍joycon賣513...

joycon周圍都500 就有啦其實
pro制我就唔建議買啦. 自己google 下個dpad issue
幾百個game 網都話有問題. 唔似joycon咁有得fix

不過你唔用dpad 就ok

而家出街打多 pro制買黎都無乜用

咁買多對joy 囉
同人4打又得
一對插grip, 一對擺機
出街返家都方方便便

買左
黎緊放假同frd玩炸彈人同snipperclips

定價係588 同518
得aeon會跟

pro制我就唔建議買啦. 自己google 下個dpad issue
幾百個game 網都話有問題. 唔似joycon咁有得fix

咁買多對joy 囉
同人4打又得
出街返家都方方便便

買左

我都有買
聽晚約friend 四打
買埋snipperclip, download 左tetris demo都可以四打

tetris日文睇唔睇. 下個月出英文先買正式版

定價係588 同518
得aeon會跟

咁買多對joy 囉
同人4打又得
出街返家都方方便便

買左

我都有買
買埋snipperclip, download 左tetris demo都可以四打

點做任豚架

咁買多對joy 囉
同人4打又得
出街返家都方方便便

買左

我都有買

點做任豚架

廿年美版
崇洋狗
災con大把不論顏色500樓下啦
仲唔撚去買srp?
做乜鳩
仲唔撚去買srp?

soycon兩隻制黎,所以貴d
做乜鳩

隻狗又發癲
做乜鳩

隻狗又發癲

邊隻?
無睇topic,去返隔離吠先
仲唔撚去買srp?

soycon兩隻制黎,所以貴d

應該覺得一邊制玩到所有game?
想問各位巴打依加買機仲洗唔洗食抄? 訂都得
想問各位巴打依加買機仲洗唔洗食抄? 訂都得

要 詳情可以過隔離post
有冇人買左isaac?

想買 無錢

好難玩,係咁死,但係又上咗癮

其實玩乜
Gameplay淨係見到係度9射
同埋個coop正唔正

Roguelike彈幕game, 每一輪出啲道具都唔同
不停重複玩都唔會悶
未試過coop

無乜玩過類似game
老任唔搵電池廠貼牌出尿袋呃錢真係失敗。

出左又比你地話呃錢
跟住又比果班扮中立既撚屌挑骨
出黎把撚
Kawaii Pet to Kurasou! Wan Nyan & Mini Mini Animal (3DS) – 7/7/8/7
[url]LEGO Worlds[/url] (PS4) – 8/9/9/8

玩steam版都得啦

出左又比你地話呃錢
出黎把撚

出左又比你地話呃錢
出黎把撚

一路屌一路買
錢已袋
mhxx咁多日本仔屌
次週都廿萬銷量

又要屌又要買
山本
山本

mhxx咁多日本仔屌
次週都廿萬銷量

又要屌又要買

已經算爆死啦
NVIDIA

Linux之父: So Nvidia, fuck you!
山本

代行返生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞