[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔明餅帶咁細,整咁大個盒做乜,又唔係有說明書

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

大家都是任狗,不用分那麼細

如果佢盒野有都幾個帶位,咪可以當帶盒拎出街囉

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

nds盒設計

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

咪方便咪無得受權比第三廠搵錢

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

有授權唔係第二廠咩
3rd party係唔理授權
好似係咁分???

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

有授權唔係第二廠咩
好似係咁分???

你點做game鋪架

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

有授權唔係第二廠咩
好似係咁分???

你點做game鋪架

話撚左以前囉屌
咁答案係咩呀?

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

有授權唔係第二廠咩
好似係咁分???

你點做game鋪架

話撚左以前囉屌
咁答案係咩呀?

做game鋪呢d野都唔識,我好難幫你

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

有授權唔係第二廠咩
好似係咁分???

你點做game鋪架

話撚左以前囉屌
咁答案係咩呀?

[ilimg]https://holland.pk/az8ogsi1[/img]
你真係好撚堅持
其䴳信就信,唔信都無所謂

所以而家出實體DL版

3ds 嗰陣都已經有啦

有授權唔係第二廠咩
好似係咁分???

你點做game鋪架

話撚左以前囉屌
咁答案係咩呀?

你真係好撚堅持
其䴳信就信,唔信都無所謂
唔係唔信你,只係做過game連呢d基本常識都唔知又唔google,我真係唔識幫你
唔係唔信你,只係做過game連呢d基本常識都唔知又唔google,我真係唔識幫你

唔知咩關鍵字
不過由佢,以前做既定義,
就係“無官方授權商標既適用產品”
咁上下既野
隔離post 問過,
想問下右邊隻joy con 裝手繩lock 唔實,唔洗按實粒掣就咁推到拆到出黎 係咪正常
隔離post 問過,
想問下右邊隻joy con 裝手繩lock 唔實,唔洗按實粒掣就咁推到拆到出黎 係咪正常

正常係用小小力
手繩係向下
隔離post 問過,

正常係用小小力
手繩係向下

+ - 無裝錯,但左joy con 超實 要按掣先拆到,右joy con 好細力向上推就拆到 好奇怪
其實mh係咪短期內都唔會出switch版?

買完POKEMON SUN 尋日再買 MHXX
再加埋隻ZELDA
睇黎今年可以唔駛再買GAME
隔離post 問過,

正常係用小小力
手繩係向下

+ - 無裝錯,但左joy con 超實 要按掣先拆到,右joy con 好細力向上推就拆到 好奇怪

應該只係你拆左嗰陣唔夠用力
[url]http://www.nintendo.com.hk/switch/support/controller/joycon/joyconstrap.html
[/url]

取下方法
1 按下滑動鎖扣下方解除鎖扣。

2 握著Joy-Con腕帶向下方滑動。
※無需按下Joy-Con背面的「卸除鈕」。
有無人買咗三國志
隔離post 問過,

正常係用小小力
手繩係向下

[url]http://www.nintendo.com.hk/switch/support/controller/joycon/joyconstrap.html<br>
[/url]

取下方法

我知點解

佢手繩下面有粒白色lock,lock 左先實。
頭先check 返 左joy con lock 左,右joy con 無lock,
所以先好輕易拆
隔離post 問過,

正常係用小小力
手繩係向下

[url]http://www.nintendo.com.hk/switch/support/controller/joycon/joyconstrap.html<br>
[/url]

取下方法

我知點解

佢手繩下面有粒白色lock,lock 左先實。
頭先check 返 左joy con lock 左,右joy con 無lock,
所以先好輕易拆

我想問hand held果陣係咪無得安手繩
部機咁大有時怕玩玩下會跌
我想問hand held果陣係咪無得安手繩
部機咁大有時怕玩玩下會跌

你真係驚嘅話... 最頂出風位
想問下如果我日本eshop 買zelda或者其他有唔止1個語言嘅game,用美/港account開game會唔會睇到英文?
想問下如果我日本eshop 買zelda或者其他有唔止1個語言嘅game,用美/港account開game會唔會睇到英文?

入主機設定轉系統語言
有啲game可以game內轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞