[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

知幾時出未

唔知今日係4月1號
但係都好想信上面啲嘢
明知道今日係4月1號
但係都好想信上面啲嘢
就咁經過好景電氣已經見有2個女人買咗Lego city undercover
部switch依幾日一上網就出
error code 2110-3127
connection test failed. Could not perform DNS name resolution. Please try again later.

部3DS, WIIU都上到,係switch唔得.

請問可以點搞好啊?

set DNS 8.8.8.8 / 8.8.4.4

唔該巴打
部switch依幾日一上網就出
error code 2110-3127
connection test failed. Could not perform DNS name resolution. Please try again later.

部3DS, WIIU都上到,係switch唔得.

請問可以點搞好啊?

長按lock 制3秒,然後揀 restart 就無事

得左,唔該晒巴打
就咁經過好景電氣已經見有2個女人買咗Lego city undercover

幾好玩 玩緊

係咁將wii u堆驚port過黎switch
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀 oh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗噗 噗噗噗噗噗

嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻
嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰嘰

咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕咕

今日

今日

其實係真都好

今日

其實係真都好

39.99 真係咪玩
淨係隻大亂鬥都已經一定唔只依個價
http://store.steampowered.com/app/567090/
8-Bit Bayonetta 免費

今日

其實係真都好

39.99 真係咪玩

魔女2/ mario maker 會買

今日

其實係真都好

39.99 真係咪玩

我夠知今日啦
但係以wii u的銷量,呢堆game全部port哂過黎switch都無大問題啦,基本上無game要用到wiimote的體感

今日

其實係真都好

39.99 真係咪玩

我夠知今日啦
但係以wii u的銷量,呢堆game全部port哂過黎switch都無大問題啦,基本上無game要用到wiimote的體感

Wiiu啲 game係正 但係我都係唔知Wii u個設計有咩特別既概念...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞