[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4/4 (26)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
山本

代行返生

快極咪又係86
山本

代行返生

快極咪又係86

隻執行仲要廢左

joycon周圍都500 就有啦其實
pro制我就唔建議買啦. 自己google 下個dpad issue
幾百個game 網都話有問題. 唔似joycon咁有得fix

不過你唔用dpad 就ok

而家出街打多 pro制買黎都無乜用

咁買多對joy 囉
同人4打又得
一對插grip, 一對擺機
出街返家都方方便便

買左
黎緊放假同frd玩炸彈人同snipperclips

我都有買
聽晚約friend 四打
買埋snipperclip, download 左tetris demo都可以四打

tetris日文睇唔睇. 下個月出英文先買正式版

點做任豚架

廿年美版
崇洋狗

岩岩行經aeon
Pro同普通joycon分別賣緊629同599
都係uny有良心
試過冇留意未熄機放左入原廠袋
隔咗一陣感覺到熱熱地
攞返部機出嚟個散熱器痴咗線咁轉
遲一步可能燒底板

熱到咁上下會自動強制 power off 其實唔使驚
請問下插住dock 係電視玩完想熄機
但只有sleep mode, 無power off?

關機制?
點解咁執著要poweroff
自NDS開始已經係設計到畀你玩到一半就sleep
下一次想玩可以即刻無delay繼續
sleep緊嗰陣可以順便dl system/game update同埋刷身(3ds)
幾個禮拜唔玩怕燒乾舊電就話要poweroff
點解幾乎日日玩都要又開又熄

關機制?

呢個post好似講左好多次入dock熄唔到機

係熄到,但係點解要熄
Lego大家預幾錢?有無偷跑?

正價計返八折左右就係大貨街價
偷跑都係貴二三十
手痕撬起咗粒菇面頭嗰塊橡膠嘅一邊,依家整唔返晒入去
各位巴打求解答下
上日森買 digital版既薩爾達
拎左個code 去邊到禁?
各位巴打求解答下

Eshop?

唔係啊
係日本亞馬遜
佢有實體版 買左要比運費
同埋digital版 話有個code 比我download
但唔知邊到入code 唔敢買

傻仔
各位巴打求解答下

Eshop?

唔係啊
係日本亞馬遜
佢有實體版 買左要比運費
同埋digital版 話有個code 比我download
但唔知邊到入code 唔敢買

睇 code 咪日森 product page
入 code 咪 eShop
有咩咁難明

傻仔

就算有都唔買街霸啦
用 點卡/ 信用卡 直接係eshop 買係咪抵D?
可以儲分 (Nintendo account 金幣)
用 點卡/ 信用卡 直接係eshop 買係咪抵D?
可以儲分 (Nintendo account 金幣)

仲有其他方法?我見taobao1000點都係人仔61

正價計返八折左右就係大貨街價
偷跑都係貴二三十

咁係幾多?

某直接網站話星期六返貨 $410
買咗呢兩粒新玩具

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞