網絡小說集中討論區<13>訂閱有風險 隨時血本無歸

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
"...本能阻止著他想下去 , 但他內心深處還是冒出一個聲音" , 原來靈感已經提示左阿蒙仲寄生緊
邊場?
無記錯一場戰鬥唔過三章bor
太陽神就似同核爆一齊穿嘅
畢竟Chernobyl而家一個人都無
好想詭秘換主角
阿蒙真係好正
詭秘完左chapter未?
終於可以睇喇
成年無睇剩係更左400章

等完本先睇
中間好多咩神咩神個d睇到頭都爆 我想睇打鬥咋
其實唔係咁鐘意呢本,一世之尊係講十幾章打百幾章,詭祕就講百幾章打十幾章,詭祕仲成日賣腐,睇正版睇到d腐女留言就想嘔
頭2章幾好睇 跟住就開始跌watt 不過都不意外
頭兩章我當展開緊個世界、主角又低lv,少打鬥正常,但係去到中序列主角都仲鳩下鳩下咁,消化藥劑好似解緊支線任,周圍跑黎跑去送貨,同埋d懶好笑嘅情節好突兀,好似睇睇下正劇突然走個詹瑞文出黎搞笑一樣,塔羅會開會扮神級愚者呃鳩人呢d所謂笑點位用左幾十次,真係笑唔出
太多呃字數既位應該要cut晒佢 個d咩咩特性次次都重複講
點解我開始覺得詭秘後期會有地底舊人類/外星人
克蘇魯係講呢d架嘛
係, 克蘇魯d神都係外星人黎
同神話生物形態一鳩樣
Bloodborne個主角仲要進化成烏賊

但係褻瀆石板d魔藥配方係點黎
成張外星人比嘅說明書咁
呢個作者我覺得係sell世界觀、設定同佈局
當解迷咁睇可能啱心水d
但由奧術神座到一世,再到而家詭辯
佢d打鬥真係好屎
中後期d打鬥場面玄到爆
我真係睇唔明
一世d打鬥好睇,後期係主角上左神台唔洗再出手先無得寫姐
長壽好搞笑
小丑真係幾正嘅
後期大屈機個對戰寫得太玄,所有呢類嘅通病,因為真正係神戰,大家都係武力封頂,只可以靠特殊技
神宣你個神宣
感覺暫時好似無邊個Carry得到極限神力寫得好睇,寫得好都係遊記類
係幾搞笑,但係只怕上到天庭冇咁好睇
其實到最後個d差唔多1拳打爆個宇宙冇咩好發揮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞