網絡小說集中討論區<13>訂閱有風險 隨時血本無歸

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
即係bio個chapter可以唔睇?
唔係呢個意思,我轉個講法,本嘢前四分一同後四分三係兩個世界。

不過唔係話前面唔好睇,有幾個副本我都覺得係好正,但個大氛圍前後係好唔同

不過生化1真係廢嘅,之後先係正常水準
我就係睇bio睇左陣 完全引唔到我興趣
驚慄樂園

無限恐怖中間有個轉折位之後先好睇
睇唔到書單阿樓豬
阿蒙阿當老豆 形象係正十字架 類似耶穌
三代 即係真實/墮落 就倒轉阿蒙CALL HIM '倒吊人'
唔係我搞的
從前有座靈劍山 netflix 上左劇集
咁正義小姐係都同個序列無關
郭晉安
一世之尊嘅墮落上帝
睇完小呆昭既 天才魔法師與天然呆勇者
Jeng! 加上48小時都好岩我口味
呢個作者可以入我追書list
冇 得國語 睇左陣 好膠
大道爭鋒啲文筆真係唔錯, 不過索性唔係解「直接」嘅意思咩, 點解文入面用到好似「反正」嘅意思咁?
睇書唔會打冷震 睇劇真係難接受d
好睇到仆街
咁誇張 聽到首下山 留言度好多人留呢本書既情節
小弟小說生涯中暫時排名number one
前中後期都寫得好 但我最鍾意嘅就係絕大部份對手同配角既刻畫都好好 成本書基本上冇廢人
雪中拍電視劇 但故事太宏大 境界太玄妙 根本冇可能拍到小說嘅味道

而最戇鳩嘅就係 屌佢故事大綱都比人河蟹左

嚣张跋扈的北凉王世子徐凤年,在饱受世人腹诽的痛苦后,如凤凰涅槃般兀自觉醒。千里历练,三进三出,徐凤年劣酒黄马行走在未知的江湖,虽道路漫长且阻,无情杀机常伴左右,可他依然坚忍走完全程。在行走江湖的过程中,徐凤年一路劫富济贫,惩恶扬善,除不断提高自身的武术修为,还结交众多江湖侠义之士。最终成为一代武林侠之大者。时值国家内忧外患、叛乱蜂起,行走江湖归来的徐凤年带领徐家军平定叛乱、收复失地,成长为一名天下为怀,苍生为念的护国大将
雪中個文筆好無病呻吟喎
好難想像真人講王陸果啲吐槽嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞