網絡小說集中討論區<13>訂閱有風險 隨時血本無歸

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我覺得<逍遙遊>都ok, 個時間線鋪排得幾有趣
屌,原來月關跳左槽我一直以為佢寫完夜天子之後無再寫書
佢開咗本身書寫武俠
我仲未開
本身唔係太鍾意武俠
睇完回明一直都有追佢嘅書,本來都保持到水準但開始拍成劇集書就唔好睇
搵唔返回明、步步生蓮果個感覺
其實睇《夜天子》已經知佢回塘,一開始簡介寫果d野主角一樣都做唔到,成本書寫到遊記咁,主角係南疆遊山玩水收下女,結尾係咁意打一場仗扮有高潮就完書,都唔知佢寫乜鳩,成本書個皇帝剩係出左兩次場都唔知為乜
我自己對武俠都OK既(只係睇過金庸)
不過我都未開,仲儲緊
依照三天嘅進度起碼都要儲半年以上
有冇人睇過<原始戰記>,我覺得幾正
咁快就到第七章,呢章嘅開頭同完結都係咁突然
想佢寫星級獵人2
星級獵人好睇好多
原始戰記睇到後面返部落無再睇
我的修煉遊戲, 詭異生存遊戲
冇書可以一睇
前者都市超能?
後者都市靈異,兩個世界不停合為一所以靈異不停出現
BTW,神秘/恐怖複蘇 竟然仲未死
打少左..
我的修煉遊戲
唔只係主角一個可以玩
世界本身有魔物但愈黎愈多,未知存在決定向少部分有強烈願意/對現況不滿一般人派一個可以係遊戲修煉,現實變強嘅登入器
想問下iphone有咩app睇到小說
試左好多個app都係垃圾來
戰鬥愈後期愈1999通病尼
一世之尊都係一鳩樣
第六最重要都係知原初同遠太乜回事
同莉莉絲扮大地母神夾埋黑夜隊死咗戰神
連載小說閱讀
不過無得下載/離線
有冇人有睇霍格華茲血脈巫師
我覺得幾好睇 D設定幾吸引
一流劇情三流打鬥
求其睇吓戰鬥,知佢贏/可以晉升/拎到秘方就算
前期打鬥係ok既
永遠後期神仙打架handle唔到先碌柒
前期都覺得麻麻,呢本書低序列個個都食子彈,次次都係主角放一輪技能之後一槍打爆人個頭,一世之尊前期睇得好爽,針對唔同敵人用唔同方法,有時用刀有時用劍甚至用拳頭,殺人嘅方法都唔同
贅婿暗合劉仲敬既理論,有冇人同樣既感覺
最近開始占詭秒想問下大家係好認真咁睇定快速咁睇過去.
依家睇到120幾左右
最近開始想問下大家係好認真咁睇定快速咁睇過去.
依家睇到120幾左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞