網絡小說集中討論區<13>訂閱有風險 隨時血本無歸

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
地獄公寓真係好經典,倉庫個設定乜原來係咁,但我就咁睇都好通順冇乜突兀位,放假住戶就消失個設定好自然
個作者愈黎愈差
之前地獄電影院 可以封神一作
點知自己失控,根本NG就係自己話咩就咩
睇緊魔魂啟臨
睇下先
同你一樣
不過近排成日留喺屋企,先打算睇返
如果而家想放落電話睇, 有咩網可以下載
詭秘呢段劇情應該屬於高潮位,但啲打鬥睇到好辛苦完全投入唔到
超神gay械師更得好慢
烏賊戰鬥真係唔得
但最尾扣題追光者真係好正
呢2本我都頂唔順慶餘年我開書十幾次去到監獄困度就棄書 詭秘主角未假死前仲同隔哥阿妹一齊住都衰ok,一離開屋企劇情就非常單調單一loop搵藥再解所謂嘅謎團,以前主角同家人嘅互動有調劑作用唔會無聊地loop搵藥解謎
我睇到序列7已經有你呢種感受棄咗書
大家可以上優書網睇下啲人嘅書單
我一無書睇就上去搵
優書網大部份評價失真
評論唔會有參考價值
有D 書會純粹因為人設或者背景就比低分高分
條curve 拉到好難搵到仙草毒草

如果有巴打真係去尋書
高分既可以click 入去睇下入面比分既comment 係咩
紂臨蘭斯果方d人太強喇,比唔到販罪果種緊張感,販罪真係打到有來有往咁,紂臨成日壓倒性勝利
Btw我最鍾意榊無幻同老兵d互動
從前有座靈劍山
睇到群仙大比就好停
話說國王陛下本新書麻麻地 仲有冇人追?
好睇 死人經都好睇
感覺個作者每一本新書都自我挑戰 本本都唔同類型嘅題材
詭秘第六部完左
但係有無summary?
啲戰鬥睇到我一舊雲
中間神戰又係對應返邊幾個神?
唔養肥嚟睇就係有睇唔明/唔記得情節嘅壞處....
我直情唔記得亞當個儀式係咩
同埋克蘇魯依啲真係少啲精神都唔掂
詭祕贏緊兩萬票

起點月票榜頭十無一本啱我睇
講真,月票榜呢d係靠忠心fans用錢買返黎,我唔覺得詭祕寫得好過一世之尊,但係詭祕多左好多男男情節,吸到唔少腐女比錢投票所以長期月票第一
我記得當年月關寫《錦衣夜行》果陣將女fans個名用黎做女主角,然後個女fans個個月買票,十萬十萬人民幣咁買,谷到本書做全年總冠軍
大陸人口味真係好獨特,以前月榜好正常頭十本本至少係糧草級...
月關跌晒watt可能係想容易拍成劇集,故事鋪排節奏都無以前咁好睇,夜天子之後果幾本都無再追
販罪真係好正,當時睇左十章就停唔到落黎,一個星期期追哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞