網絡小說集中討論區<13>訂閱有風險 隨時血本無歸

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
新書當然係未完
悠閱書城
靈異類有冇睇過深夜書屋
紂臨岩岩開始睇緊覺得ok 起碼成件事係有鋪排過唔係齋升lv
小世界 係後面成崩左?
冇崩到
不過後面太重甜
本來收3個囡囡,但知最後最全部收
有冇啲似伏天氏嘅書
好睇?
我睇到一半頂唔順棄咗
我第一章就頂唔順棄書 我寧願開頭比較悶係鋪排都唔想一開波就係「裝B」
求主角力挽狂瀾救世既書
要鬥智鬥力,唔要純裝b(仙尊重生係現代個種)

類似
人皇紀
全職法師
爆裂天神
修真四萬年
全球高武
黑鐵之堡
諸界末日在線
法神降臨

有冇人睇過<帝霸>,如果跳過其中99%無用既廢話既話,剩低個1%其實幾好睇(只限前期)
如果我同你講...我睇到三生界之後reset.......
平淡得黎幾好睇 作到三百幾章都圍繞番個D角色
主角光環大得黎又冇個D瘋狂打臉既情節 係個設定好似鋪得幾大
講天地大劫要落棋 但係個故事仲停係東土雲州到 如果跟住發展去其他地方唔知會唔會見唔番之前D角色
係d 角色 有返佢既作用同出現返 唔係個d 出現左會唔見既陪角 希望之後唔會爛 作到咁大好多時都爛 跟本無咁既能力同文筆
講返要落棋 唔知個作者會唔會講有個人同佢一樣同佢一齊落棋 正常捉棋就2個人既
陸山君 龍君 d角色一早出場到而家都可以推動劇情
可惜尹青父子而家好似冇咩出場機會 特別係尹青一開始講到佢好特別好醒 點知D戲份仲少過佢老豆
好驚之後個局面愈大 ed凡人角色愈少出場機會
唔知你意思係會唔會有人同主角一齊衍棋阻止大劫定係同主角對奕
前者應該有機 對奕就應該冇咩可能
睇番一開頭係主角搵到個棋局 白子輸緊 比黑子圍殺 跟住主角天元落子 之後穿越 咁睇法主角本身就係一個棋子 比大能安排去救世 阻止天地大劫 穿越之後既主角一路都係講衍棋 阻止大劫 冇講過奕棋D野 自己D棋子都係有白有黑 應該唔會有人落場同佢對奕 最多同佢一齊衍棋
如果有人一齊衍棋既話可以推動番個劇情個速度 唔係既話咁多個洲都要寫就真係玩到太大 好容易爛尾
我睇開爽文
呃,我只係堅持到三仙界完。三仙界後期其實睇得幾爽,然後見到佢又reset 過就真係頂唔住了
金庸絕學異世
呢套玩群體 但主角群真係苟到爆
魔教太OP 而且魔教本身全天下勢力都係佢 好多野唔合理
前中期係好睇 但到後面已經好疲勞
等鴻天出場再睇,成本書剩係想睇女帝
推介下一本書 都市聖騎異聞錄
而家去到299章 暫時睇落去冇咩BUG 係主角太屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞