網絡小說集中討論區<13>訂閱有風險 隨時血本無歸

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
各位巴打有無啲好似烽火戲諸侯類別既作者推介
小處寫得深刻,大處又夠磅礡
文筆好口水多

貓膩有啲似但眼高手低
拜托不要流水帳
烽火條撚樣寫咁多年剩係完過兩本書,二狗同雪中,其他全部太監
n年前佢分身有本野叫異端裁判所
又係太監
仲要文青病極重嗰隻
唔知而家點
依家有劍來
不過要養
再文青病
佢個文底都係網文數一數二
其他好多都好不堪
故事可能好啲但文筆真係好廢
前幾日追到本文娛追到Live : <<全球影帝>>
文筆通順流暢
副本比主線好睇
頭幾個副本都係原創
主角橫店茄叻啡出身
陸陸~
呢套我都有睇,題材好特別,又寫得幾好
呢本要睇慢啲 月更左差唔多半年 呢幾日先變返日更 不過真係好睇
怪物被殺就會死真係幾好睇,冇一般小說果種大中華主義,推薦推薦
推薦 玩家超正義
能力設定幾有趣 似hxh嘅制約
同埋”副本”設定幾正 有伏線比後面故事
作者之前完本兩本書 唔會太監
女巫寫一章4粒鐘

4粒鐘咪算快
佢一章得兩千字咋
想問ck101係咪唔會復活 佢收左皮後好耐無新野睇
無限流淨係睇過 驚慄樂園
啱啱開左 無盡武裝 唔係好習慣所有數據都有實數
本書頭果幾個故仔係幾有恐怖氣氛,但d設定真係好傻的嗎,死左又可以玩ng,bug到爆,開一套新戲又要再記過d角色名,最慘係個反派係拍戲拍到痴左線,當真係以為自己係惡魔,精神分裂咁款,個主角一開始變鬼差果下都還可以,但寫寫下又痴埋線,無啦啦起個朵叫自己夜王,成陣柒味出曬黎,又唔係話熱血,真係睇到好尷尬,個作者都係寫番正正常常恐怖小說算吧啦
想問下..
因為我之前用android .. 睇開 "新式閱讀器" app
岩岩轉ios.. 想問你地用咩apps睇開大陸D小說?
最好繁體啦..
因為我追緊作者 三日兩覺...
有無人有睇最新zhttty 無限恐怖作者既洪荒歷?
三天兩覺先岩
我iphone就用筆趣閣,幫你查左查有佢既作品,有陣站內搵唔到,切換右上的源頭都會有
睇左300章,的確幾好,暫時同類作品最吸引到我
關於恐怖場面+鬼既描述都唔差,會令讀者腦內產生到個場面,但我覺得鬼出現既次數太密了吧無咩支線,淨係對付鬼咁男主角既性格亦變得太快,同埋得咁少馭鬼者,但咁少A,B級鬼,好難想像以後點算
作者個設定同埋鬼嘅特性都寫得好好 你睇到鬼差來襲嗰陣就知 同埋人皮紙好好笑 萬年不變嘅開場白
thx
追緊驚惊樂園... 幾好睇
個人排名: 販罪> 鬼喊抓鬼> 驚惊樂園
唔同貓膩個種睇到累既,睇三天既文筆好舒服,描述事情既角度好特別,
收到好奇人皮紙有咩陰謀,到底係咪厲鬼黎...
但佢真係好廢,比男主兇幾兇又爆d料咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞