Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
X-T2 唔止贏手感,係贏操控。

e.g.
Evf 分到兩個 screen,一構圖一放大。
其他富士機唔得。

xt1可以。
xpro2 graphite 係咪fix 咗一定跟kit?

pro2 要跟 kit set 賣,xt2 就齋 body 冇 kit set 跟。

石灰支kit同hood都係石灰色
好型架

真係好正
留名等人開箱當買左

支 kit 掂唔掂先

e.g.
其他富士機唔得。

xt1可以。

淨係識MF時SET出黎用 AF可唔可以都咁用?
xpro2 graphite 係咪fix 咗一定跟kit?

pro2 要跟 kit set 賣,xt2 就齋 body 冇 kit set 跟。

石灰支kit同hood都係石灰色
好型架

真係好正
留名等人開箱當買左

支 kit 掂唔掂先

23 2對焦快很準
Fuji啲鏡成日都唔夠貨
等到天昏地暗
等到天昏地暗

之前少人用,大把貨⋯仲無炒價~

e.g.
其他富士機唔得。

xt1可以。

淨係識MF時SET出黎用 AF可唔可以都咁用?

以我所知,DUAL模式係要喺MF既時候先用到
等到天昏地暗

之前少人用,大把貨⋯仲無炒價~

其實貓蛇係咪想入富士鏡先成日叫人咪用

有嫌疑
XT-2 + 23.4 直攻
有冇人比啲意見 我諗我影景多 人少
23.4會唔會好缺貨要訂?
xt10 既話閃光燈有咩推介
用開56影人
二手 Fujifilm X-A2,連XC16-50II
$2400
新手去旅行用 玩唔玩得過?

鍾意日系色
有冇巴打用過contax g > xf接環?
求推薦

其實X-T1仲係好好用 當然相對慢架喇
睇你影咩題材 如果唔係影sport夠用有突

因為我都知x-t20新機又多啲function,但硬係覺得x-t1個樣同made in Japan 太好丁,x-t2又唔夠錢直攻,所以問下巴打意見,依家好糾結

取向唔同姐 有人為左追硬件 買新代
論造工 手感 xt1係好d
如果你對外表同有MIJ情意結就買囉

利伸由xt10上左xt20

如果可以分期就xt2
比多少少唔洗成日心思思想升級

其實long term用
一定係一步到位直上X-T2
當然要抵玩買X-T20都冇壞
最多好似樓上ching咁換機上

因為xt2 d pro功能我未必岩用
加上budget有限 有錢多都寧願入多支prime

百貨應百客 X-T20的確係抵玩之作
但玩開X-T1既 多數唔會換X-T20

Btw, 最後多數買x-t1 silver edition加巴打們推介支18-55,但係三x問過要散買同黑機kit差成900蚊,會唔會有地方賣支鏡平過佢??新手慳得都想慳
想收支XF27呀有無人割愛呀?

其實X-T1仲係好好用 當然相對慢架喇
睇你影咩題材 如果唔係影sport夠用有突

因為我都知x-t20新機又多啲function,但硬係覺得x-t1個樣同made in Japan 太好丁,x-t2又唔夠錢直攻,所以問下巴打意見,依家好糾結

如果可以分期就xt2

Btw, 最後多數買x-t1 silver edition加巴打們推介支18-55,但係三x問過要散買同黑機kit差成900蚊,會唔會有地方賣支鏡平過佢??新手慳得都想慳

肥花好多2手1855, 最平見過1855 mij 1.9k

如果可以分期就xt2

呢排好似無乜喎
啲櫃就唔見有 可能問下先有

如果可以分期就xt2

呢排好似無乜喎
啲櫃就唔見有 可能問下先有

如果全新會唔會地方平過三x??佢報$6350 body + 散買18-55 $2368
邊度仲有35.4 賣
35 f2 手感好差 膠膠地
邊度仲有35.4 賣

Dcfever現貨 ~3488
百老匯預訂 ~3280
(扣埋cash dollars ~$2980)
(恆生卡星期六日apple pay送200$ cash dollars,另外100$ cash dollars當200$用)
邊度仲有35.4 賣

百老匯預訂 ~3280
(恆生卡星期六日apple pay送200$ cash dollars,另外100$ cash dollars當200$用)

35.2?

35.2肥花26xx
請問2個月貨仔56.2行
5000抵唔抵玩
邊度仲有35.4 賣

百老匯預訂 ~3280

35.2?

35.2肥花26xx

35.4 都咁平 仲要百行

不過唔知要訂幾耐先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞