Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日去左影fd 個仔
xt2 + 90mm

xt 2 追af c 真係比起t1 強左好多
以前追運動都有d 慢 t 2 好爽

黑到走埋一舊
眼珠黑到睇唔到
我用手機影都好過佢

似係settings 問題

用V mode?
今日去左影fd 個仔
xt2 + 90mm

黑到走埋一舊
眼珠黑到睇唔到
我用手機影都好過佢

用V mode?

或者S/H tone set 得太高/低
今日去左影fd 個仔
xt2 + 90mm

黑到走埋一舊
眼珠黑到睇唔到
我用手機影都好過佢

用V mode?

睇呢隻綠色似係用V mode
今日去左影fd 個仔
xt2 + 90mm

黑到走埋一舊
眼珠黑到睇唔到
我用手機影都好過佢

用V mode?

唔洗回含撚貓 會比人block架
由條傻鳩單機啦
今日去左影fd 個仔
xt2 + 90mm

黑到走埋一舊
眼珠黑到睇唔到
我用手機影都好過佢

用V mode?

由條傻鳩單機啦

梳9 冇睇埋上面

用V mode?

由條傻鳩單機啦

梳9 冇睇埋上面

理想討論ok geh
研究下點影得緊好經

v mode 呀, 可能s h 都 +2 左
平時用開第一頁c mode setting
其實貓sir 唔好咁偏激好多人會尊重你 開另一acc 再黎過啦

話唔定人地尼個ac特登用黎發癲
其實佢係有個正常ac你唔知呢
其實貓sir 唔好咁偏激好多人會尊重你 開另一acc 再黎過啦

衣冠禽獸

比你發現左呢個秘密
第一次上studio,原來咁細
部xt1最近成日出 F0 error

搵pump吹吹mount個contact位, 之後搵100%酒精抺下, mount向下咁抺,少少酒精就好, 唔好滴落sensor

呢個有可能係comtact pin接觸不良

衣冠禽獸

比你發現左呢個秘密

唔係呀嘛
但禽獸巴 everyday sling 真係好好用

你孭幾重嘢?
始終斜孭我驚多少少嘢就會孭得好辛苦
咁快又爆一個 post。
有人送左部XE-1
買左枝18-55 J住先
冇AA filters 影景好正
咁快又爆一個 post。

上兩個po快好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞