Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
無人買x-t2?
有件強國人喺肥花問graphite xpro2 kit set
跟住講價
仲覺得冇價講好唔make sense

因為大陸講價係一定 仲要點都減到啲俾你

唔係
講價係喺大陸啲不良文化嚟 其實大陸係開價嗰個賤 抬到高一高 遇著個客唔講價咪當搵到水魚 賺多啲 講嘅就平啲啲俾佢 賺少啲
有件強國人喺肥花問graphite xpro2 kit set
跟住講價
仲覺得冇價講好唔make sense

因為大陸講價係一定 仲要點都減到啲俾你

巴打做肥花?

唔係
講價係喺大陸啲不良文化嚟 其實大陸係開價嗰個賤 抬到高一高 遇著個客唔講價咪當搵到水魚 賺多啲 講嘅就平啲啲俾佢 賺少啲
各位覺得16-55 2.8點? 會唔會好重? 依家有10-24,35f2 50f2 買呢枝會否有d不智?

打算去日本旅行用可以唔洗帶咁多鏡...
新手岩岩入xt20 留名

呢排真係好多人落坑

我都買咗喇
努力研究中

依家買幾錢?

早幾日去蘇寧8680有回贈

岩岩去蘇寧問要$9299

邊間?可能旺角平啲

荃灣,咁去旺角睇下先
Thanks😬
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價
佢同我講fuji回收左,話zoom既時候有雪花

但萬成同其他大電器舖都有得賣,同無提過呢件事
想知係咪唔好買住
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價

想知係咪唔好買住

無聽過 考慮下XT20/XT10
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價

想知係咪唔好買住

唔岩budget
諗住死港女旅行影下相only
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價

想知係咪唔好買住

唔岩budget

budget幾多啊
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價

想知係咪唔好買住

唔岩budget

budget幾多啊

5k左右 6k內
唔好太大部
新手岩岩入xt20 留名

呢排真係好多人落坑

我都買咗喇
努力研究中

依家買幾錢?

早幾日去蘇寧8680有回贈

岩岩去蘇寧問要$9299

邊間?可能旺角平啲

Kit18-55 行貨好景俾信用卡 $85xx
問過百記要$89xx 不了
尋日去天祥拎55-200
跟住去影白兵

新手用X-T10 & Classic Chrome影 應該影得幾差

Helios 44-2

呢幾張可以推光d
點解用classic chrome影白兵?
jpeg 直出?
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價

想知係咪唔好買住

唔岩budget

budget幾多啊

5k左右 6k內
唔好太大部

女仔用
PANA GF8W 水貨幾抵
LX100都幾好
新手想入手xa3

今日係mk百老匯問價

想知係咪唔好買住

唔岩budget

budget幾多啊

5k左右 6k內
唔好太大部

女仔用
PANA GF8W 水貨幾抵
LX100都幾好

但兩部都好似無得反moon
要自拍呀
想入xt2 去邊到買好?
利申用緊xm1+16-50+27 廢青
想入xt2 去邊到買好?
利申用緊xm1+16-50+27 廢青

要分期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞