Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
準備入手x-t1,如果唔散買18-55支kit lens,有無第二支高汁鏡,追po睇有巴打推介35f2??

利申準備去美加旅行影下景
準備入手x-t1,如果唔散買18-55支kit lens,有無第二支高汁鏡,追po睇有巴打推介35f2??

利申準備去美加旅行影下景

百搭23.4
廣角zoom 但細光圈10-24
大光圈廣角但定焦16

電話upload 質素差少少

巴打終於入手

巴打終於入手

買左幾個星期嘍
好正
想XF1855 換XF35/2

有無巴打想換
極度想收枝23 1.4
求巴打放
http://fujifilm-dsc.com/en-int/manual/x-t2_v2/x-t2_omw_zht_s_f.pdf
出埋新manual
XT2!啪啪啪!XT2!啪啪啪!

原來上網有manual睇
我仲係app store down左個app比左15蚊買
仲要下載唔到
http://fujifilm-dsc.com/en-int/manual/x-t2_v2/x-t2_omw_zht_s_f.pdf
出埋新manual

仲要下載唔到

俾錢down
舊年買左部x100t
心郁郁想換部xt20
有samyang 12mm仲入16.4係咪會好不智
唔好屌9我點解唔一步到位買16.4 個時貪平又好想要枝廣角去旅行所以買左samyang

巴打 枝samyang放唔放
唔好屌9我點解唔一步到位買16.4 個時貪平又好想要枝廣角去旅行所以買左samyang

想放都比唔到你 6月先番香港
出埋新manual

仲要下載唔到

俾錢down

有錢都唔係咁亂洗嫁

買機個陣又冇說明書
見個app係fuji出以為要硬食

仲要下載唔到

俾錢down

有錢都唔係咁亂洗嫁

買機個陣又冇說明書

一定無google又無追post啦

有支S12待放
有興趣嗎?

巴打終於入手

買左幾個星期嘍
好正

xt20?
Just recevied mail

56 1.2 斬5000
6880!

講清楚少少好唔好..

6880!

講清楚少少好唔好..

尋日先入完枝56.2..

仲要下載唔到

俾錢down

有錢都唔係咁亂洗嫁

買機個陣又冇說明書

上官網 download 咪唔駛錢囉。

hold得緊唔緊?
條帶會唔會用用吓鬆左出手背?

6880!

講清楚少少好唔好..

尋日先入完枝56.2..

退啦, 換其他野

點解我收唔到封email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞