Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
啱啱入手xt20
唔知係咪evf細,望落暗過liveview
(室內試)

可以較光d evf

支10-24 made in japan
xt20 made in china

係咁嫁啦 差成4 k wor
但其實你可以用幾年之後轉 xt 3 震撼性強好多

Xt3唔係for錄片多咩
繼續新手一問,想問下買鏡除左三x仲有邊間信譽好??上http://price.com見到兩間係旺角嘅四x同領x好似幾平,但驚中伏

新手表示淨係識肥花

灣仔DC Fxxxx??仲有無其他鋪好??
想知點解依邊個個都係講xt 系列 冇人講pro2?
想知點解依邊個個都係講xt 系列 冇人講pro2?

係囉 我心大心細想換XPRO2
X-T2 + 10-24 算唔算平?
分12個月

無錢咪撚學人買相機分期

分期貴係應該嘅

問算唔算平
你又話無錢
分期代表無錢
係要撩交嘈

你去地產門口屌7人分期供樓啦

用下腦分析俾你分期買到你供到樓咩最後你咪瞓係街⋯⋯

先使未來錢係最壞嘅習慣

其實你地點判定一個人用分期就等於唔夠錢買?
我就第一次用分期 我見佢Amex 都有分期先用再買多支鏡 平時我碌4皮幾野都係一炮過 用自己個角度去睇其他人 我就慣左買完野就即找既 我從來無遲過找卡數 亦無唔夠錢 我用卡買主要係amex有多一年保用 咁樣好地地問都要比人屌
分12個月

無錢咪撚學人買相機分期

分期貴係應該嘅

問算唔算平
你又話無錢
分期代表無錢
係要撩交嘈

先使未來錢係最壞嘅習慣

我就第一次用分期 我見佢Amex 都有分期先用再買多支鏡 平時我碌4皮幾野都係一炮過 用自己個角度去睇其他人 我就慣左買完野就即找既 我從來無遲過找卡數 亦無唔夠錢 我用卡買主要係amex有多一年保用 咁樣好地地問都要比人屌

大把人分期啦
我發覺富士啲濾鏡模式幾好玩有冇巴打好呢味
分12個月

無錢咪撚學人買相機分期

分期貴係應該嘅

問算唔算平
你又話無錢
分期代表無錢
係要撩交嘈

先使未來錢係最壞嘅習慣

有料
本身諗緊XT10 但樓上講到而家入手一定係入XT20
筆直$5000 仲要分期
學生仔 五月去俄羅斯+摩洛哥兩個月
好撚窮困 但我受唔住繼續用iphone影相啦

XT10 買水貨定二手好
定我再睇定d 五月再入手好
本身諗緊XT10 但樓上講到而家入手一定係入XT20
筆直$5000 仲要分期
學生仔 五月去俄羅斯+摩洛哥兩個月
好撚窮困 但我受唔住繼續用iphone影相啦

XT10 買水貨定二手好
定我再睇定d 五月再入手好

平嘅xe2仲抵

係差反芒姐

evf仲大d

二手二千有交易吧
分12個月

無錢咪撚學人買相機分期

分期貴係應該嘅

問算唔算平
你又話無錢
分期代表無錢
係要撩交嘈

先使未來錢係最壞嘅習慣

有料

仲有我唔洗供樓
已經有三個九龍區單位 唔洗部訓街
分12個月

無錢咪撚學人買相機分期

分期貴係應該嘅

問算唔算平
你又話無錢
分期代表無錢
係要撩交嘈

先使未來錢係最壞嘅習慣

有料

仲有我唔洗供樓
已經有三個九龍區單位 唔洗訓街
分12個月

無錢咪撚學人買相機分期

分期貴係應該嘅

問算唔算平
你又話無錢
分期代表無錢
係要撩交嘈

先使未來錢係最壞嘅習慣

有料

仲有我唔洗供樓

果然有父幹

先使未來錢係最壞嘅習慣

有料

仲有我唔洗供樓

果然有父幹

有父幹係好事

咁有錢 用cash 價買啦 用eps 咪盞貴左

有錢就稱唔上
叫做夠錢買下自己想要既野
好少用現金買野
繼續新手一問,想問下買鏡除左三x仲有邊間信譽好??上http://price.com見到兩間係旺角嘅四x同領x好似幾平,但驚中伏

新手表示淨係識肥花

Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞