Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁快又爆一個 post。

上兩個po快好多

今個post慢左好多
同埋之前有罵戰嘛
有無人部T2有色差問題?
唔知點解T2個MON 影同睇既色唔同 唔係偏黃
係影完隻色濃好多 睇MON時隻色自然D

之前E2都無呢個問題

全部無郁過SETTING 全部0
同埋用緊PROVIA

之前E2都無呢個問題

同埋用緊PROVIA

睇下有冇開曝光預覽
巴打記唔記得58果隻鏡頭蓋幾錢到

求其執個算啦

求其執個算啦

我見淘寶天貓都係90蚊
但禽獸巴 everyday sling 真係好好用

你孭幾重嘢?
始終斜孭我驚多少少嘢就會孭得好辛苦

我孭messenger一機兩鏡個膊都會有紅色劃痕 單肩點都會易攰架啦, 孭貼身啲會好啲

你孭幾重嘢?

我孭messenger一機兩鏡個膊都會有紅色劃痕 單肩點都會易攰架啦, 孭貼身啲會好啲

夏天斜孭舒服好多 貼身係就係舒服 但孭背囊行兩步件衫已經濕晒

死黑藥水色

死黑藥水色

錢就俾足 影就得一半

死黑藥水色

錢就俾足 影就得一半

唔記得轉ac?
分身confirmed

死黑藥水色

錢就俾足 影就得一半

唔記得轉ac?

講呢啲
曲線

你孭幾重嘢?

夏天斜孭舒服好多 貼身係就係舒服 但孭背囊行兩步件衫已經濕晒

我都覺 所以買返個sling 真係唔錯

博士你孭幾多嘢?
同埋孭得耐會唔會好辛苦

之前E2都無呢個問題

同埋用緊PROVIA

睇下有冇開曝光預覽

睇左下,應該係畫面設定入面既預覧照片效果
1855想買CPL 濾鏡有咩名牌推介?
Budget:$400
1855想買CPL 濾鏡有咩名牌推介?
Budget:$400

我買左hoya HD $270
算係咁

T2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞