Fujifilm討論區(21)1001既人要開post

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
放張死黑相先
直出jpg 無LR

自抽笑死
放張死黑相先
直出jpg 無LR

自抽笑死

btw張相又真係幾黑
放張死黑相先
直出jpg 無LR

自抽笑死

比足錢影野影一半
一直都哩係屋企溫書 跟本無時間出街影
呢到係裝修地方 好多塵 感覺好interstellar

香港?

香港?

香港啊 我係香港讀緊

巴打幾大
Dr.巴Oliver巴係咪供緊部機?
琴日上左show room ,得4部機玩
A3同tx20選擇係咪直上tx20好?
新手窮撚,A3無觀景,係太陽下個mon睇唔睇到? 唔該哂

諗諗水貨XT10

我係諗住水貨XT10的 但驚富士啲機易壞 水貨冇保養 巴打們啲機壽命有幾長?

電子野 撞手神多 話唔埋
一係就搵二手有保既機身 可遇不可求

AMEX 有保

係咪問緊我 ? 我full pay ar

應該第時買鏡會供

咁有錢既

諗諗水貨XT10

我係諗住水貨XT10的 但驚富士啲機易壞 水貨冇保養 巴打們啲機壽命有幾長?

AMEX 有保

我係諗住簽AE啊 但水貨都可以用個延長保養?
如果可以我真係即刻買啊
巴打係邊間買相機架?? 問左三陽 佢地話唔知有AE呢個promotion

諗諗水貨XT10

AMEX 有保

我係諗住簽AE啊 但水貨都可以用個延長保養?
如果可以我真係即刻買啊
巴打係邊間買相機架?? 問左三陽 佢地話唔知有AE呢個promotion

延長保養服務1
若您以美國運通卡簽購的貨品,只要設有1至3年的原廠保養,保養期即可獲延長1年。當原廠製造商的保養期屆滿後,延長保養服務便會即時生效。每一運通卡賬戶每年可獲高達HK$150,000的修理費用,而每件貨品可獲保額高達HK$40,000。

水貨係無原廠保養架 所以應該係無得用

應該第時買鏡會供

咁有錢既

窮撚入錯曬命post

香港?

香港啊 我係香港讀緊

巴打幾大

唔想自爆 讀緊Dr Strange 既科

我都係full pay

香港?

香港啊 我係香港讀緊

巴打幾大

唔想自爆 讀緊Dr Strange 既科

原來係medi巴打
仆街,迷哂ACROS

應該第時買鏡會供

咁有錢既

窮撚入錯曬命post

我xt20 加18-55
都唔是好貴姐
住半個月係英國都唔得

夠住兩個月瑞典

應該第時買鏡會供

咁有錢既

窮撚入錯曬命post

我xt20 加18-55
都唔是好貴姐
住半個月係英國都唔得

我都係入xt20+1855
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞