[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
captain cold走真係好可惜 最好就hawkman hawkgirl一齊走 唔洗又係到爭女
用左成粒鍾去yt睇雞精講今次個crisis 係講咩
同諸神黃昏少似
唔知可唔可以直接講

仲有想問下上面有兩個超人張相係邊套出現
一套係supergirl既superman一個係kingdom come版superman

補充返少少 呢個kingdom come superman係電影superman returns果個superman既延續黎
而家先知
Coie係用黎將dc所有宇宙打爆變到得返一個
岩岩開始重睇漫畫一次
supergirl 好pink
其他每次crisis都係重啟既開始 好似係
Identity crisis
真係reboot既應該係coie同flashpoint(rebirth呢?)
Zero time, infinite crisis果d等等係retcon
同埋因為Brendon Routh 嘅Superman Returns 設定上係Christopher Reeves Superman 嘅續集

呢個Kingdom Come 大超 同Christopher Reeves 大超係同一個角色
都係cartoon batman 聲演員出現做live action Bruce 最期待
唔係都係叫Clark 咋咩
btw kingdom come 同唔係kingdom come版本有咩分別
梗係逐集追啦仲洗問
其實係D橋都用曬啦,穿越時空果時咩都玩過曬,恐龍魔幻西部中世紀歌舞劇,再出落去D橋就好重複唔會再好睇
haircut真係好靚仔
真係慘
明明咁型棍,但要做傻仔角色
後面套劇無錢仲要cut埋佢套suit
套suit唔知幾多集無出現過
得返出黎拎住個士巴拿搞笑同俾惡魔上身黑化
如果有人未知,順便講埋,
Grant Gustin最鐘意既hero就係Superman,佢左手有個紋身寫住 "superman, I love him"
開套Kingdom come劇俾佢仲好啦
其實wells禁icon既次序有d咩玄機
佢去親DC啲活動都著超人衫
有次無著超人衫,啲人以為佢唔記得咗,點知原來佢著咗對超人襪
佢唔係做Atom架咩媽呀好亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞