[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
今集仲差啲坐咗Waverider船長個位
真係心諗你老幾
搵DD個kingpin做就正
啱啱追返晒三集, 只可以講真係好撚垃圾. Oliver 咁就死撚咗,嗰一幕真係拍得好垃圾.
只可以講前年crossover crisis on earth x 好過今次好多. Martin 死嗰幕到而家諗返起都好心噏,今次完全冇呢種感覺.
真係幾差下
D節奏好亂
唔知做緊乜咁
衝去自殺下一秒無啦啦燒傷咁款
馬後炮講句,自從編劇話會跟返Invasion嗰種寫法已經預咗冇Earth X咁正
不過估唔到可以拍到咁差
跟invasions 果種寫法即係點
邊個主場就寫重邊個戲份,例如早兩日part 3係flash時段播,所以明顯見到flash同臭閪啲戲份特別多
Earth X就冇呢個問題
各家客串已經係最好睇
Batwoman, Supergirl段關係又係直接copy Batman同Superman
咁樣去拍一個故事其實真係好唔掂,睇得岀要好夾硬塞啲戲份比佢哋
green arrow 最後一個crossover 咁就比佢哋fk up 左
作為一個Batman fans, 見到Bruce Wayne 佢咁樣電死真係呆撚左. 好嬲,點解咁難得可以用到呢個角色都要拍到咁廢
今年真係散修修咁,好心5個鐘太長就cut緊一集
動作場面又鳩,earth X教堂個場又合體技又打得好睇
個幕真係笑左
極兒戲
都唔知去黎做乜
嘥晒the voice of batman
Earth 74 個Mick 黎
成日覺得Kate 想食Kara
希望佢dark 反多d先似 Gotham’s vigilante
好似arrow頭2季就得
我反而覺得佢兩個好撚煩,
次次上一幕個鏡頭都係緊張緊,
一轉返佢兩個就係咁傾偈係咁講嘢
最後食唔到Kara, 食錯左Alex
一講就記起佢D普通話...
算係咁
我諗佢都無版權去suit up
整個咁既devil形像魔化鳩死算留到下印像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞