[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
痴撚線
見到唔係自己老公死跟住係到問邊個
我都覺得拍得麻麻地。有啲失望。

你成季講barry要係crisis 消失 竟然搵個earth 90嘅barry出黎死就算 大佬 你對佢邊有感情?除非你有睇開舊版flash劇姐 你由第一季flash開始已經話barry會消失係crisis 架下草草了事就算 唉。

睇女權唔係問題 但我反而想睇batwoman 打女超人 佢編編2個人渣拳頭就算 WTF 仲要搵到個蝙蝠俠多年配音演個癲版蝙蝠俠 咁iconic 嘅野搞到咁 個觀感勁差 仲要極速電死左

Crossover有成3個鐘頭9個字 架下已經無左大半 個boss仲未出黎打過 最後實草草收場
d死真係on9
唔死 令Kate係咁不斷諗呢個Bruce講嘅嘢都好吖
電死真係on9
咁老實講佢兩個我覺得本身都幾順眼
最初期已經覺得個sara唔錯
佢鳩鳩地同好鳩咁拍反而仲好睇
不過啲角色性格一百八十度反轉哂
Sara同ray一鳩左之後返唔到arrow個陣既感覺
明明ray一出場係好撚醒好撚有腦好撚型成個中階版ironman咁
屌一去左明日傳奇成日成個低能咁
我唔明套野係咁搵其他人出黎死做麥鳩,搵演員返黎係死比你睇 真係唔柒接你JOB啦,舊版閃電俠舊時完左套劇就搵佢出黎寫死佢 仲要兩個仆街抱住係到笑死唔係自己(你明講邊兩個仆街既)
huntress同oracle
而家淨係記得佢係傻Ray
屌明明佢係arrow出場個季好撚型
仲要追殺Arrow
有時睇到LoT
連原子俠有甲都唔記得
等咗幾多年

又將佢哋兩個擺埋一齊
如果多重宇宙真係會滅
點解sg個集sara仲去到earth xx 2046年
時間流動唔同,2046係個個earth既present day
如果係Batgirl配Kara咪幾好
分手個陣會唔會bvs
個red wig真係好難頂
鬧交地球都滅一半啦
https://youtu.be/nYCVnWStLrg
Still better than CW Old Batman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞