[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
好多超人 bat都一個
冇ww點都講唔通
我係facebook睇過話有唔知真定假
究竟最後結局係BBQ大團圓定係merge去Earth 1呢?
merge完之後bbq
可唔可以殺左iris佢?
順手換返oliver返來
今集Flash IMDB 10分
Superhero BBQ
冇睇開batwoman
為左crisis part 2聽日破例睇一集
呢集好似除咗batwoman,無其他本身屬於呢套劇集嘅角色出場
所以無睇過batwoman都唔緊要
最底有埋外掛字幕,不過質素唔及人人,我覺得
臭西真係臭西
知道oli死仲笑笑口話 "既然佢睇錯左oli既死 barry你可能唔洗死呢 "
10分
今次有冇john constantine?
“Part 1” December 8, 2019 - Supergirl
“Part 2” December 9, 2019 - Batwoman
“Part 3” December 10, 2019 - The Flash
“Part 4” January 14, 2020 - Arrow
“Part 5” also on January 14, 2020 - Legends of Tomorrow
岩岩出左黎
keep住點煙唔食煙
兒童節目冇得食煙
說好既綠燈John 呢
CW開套Superman比Brandon Routh好過啦
一出場屈機到
好有氣場
根本係電影版
Sg個大超路人feel
2 集都好似未入到正題咁
聽日flash會唔會入直路
講咗起碼5年都冇
如果下一套劇係John 做綠燈俠接棒都幾正
anti-monitor出咗場
我估flash嗰集大家會對上anti-monitor
然後下個月2集就2邊開打
Superman同Batman比CW一掂兩個都變左on9
真係寧願WB企硬唔好比個角色佢地用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞