[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
RF好似下集會出現?
預告見到佢身影
Caity Lotz 同個鬍鬚仔分咗手
睇左Wiki,stargirl冇superpower,所有野靠支杖。
多謝tom cavanagh
記得以前睇卡通正義聯盟
有集係講一班無超能力嘅hero去打敵人
班人入面有arrow同stargirl
痴撚線嫁
OLI死左 就笑住咁話monitor睇錯左oli既死法 可能你(barry)唔洗死
90flash死左 就攬住笑

臭西到爆
speedsters 冇可能走唔切<<走唔切唔出奇
佢秒左個地球都係兩秒既事
再者 speedster上唔到太空
(入speed force另計)
講講下 kid flash會唔會出場
Kid flash好似出櫃雙性戀後被岐視
唔會
不過
漫畫好似會出
cw版漫畫封面有佢
但係 佢地真係打緊神
cw版漫畫有無source
張poster好似宣萱
仲有The Ray
kid flash係本漫畫(cw crisis漫畫)有出 封面有佢
睇人話會出佢同damian的spin off
唔係掛
根據綠箭宇宙的導演 David Rapaport 也表示確實正在尋找年輕的小演員來飾演兩個少年角色,並分別以「Matthew」與「Ethan」作為該兩個小少年的代號。

根據在 GWW 的敘述提到:「 Matthew 是一個 14 歲的白人小男孩,為人謙虛善良,更是三項運動的高手。而 Ethan 也是個 14 歲男孩,性格聰明也較為黑暗,他的脾氣與社交焦慮形成了他不擅與人交流的原因。」

名就唔係佢地個名 所以D人都係9估
Damian係中東mix白人
black lightning始終係自家劇 要請唔難 反而lucifer就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞