[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
屌你點解成集arrow都咁催淚
屌你睇集arrow好似食左45分鐘tg咁d對話催淚到 仲要姚飛出番黎仆街
今季arrow 真係高質到 搵番以前每季舊角色登場致敬
點解死唔係黑妹要係綠箭,用黑妹全家條命(包埋BARRY)換綠箭得唔得
LOT已經係on9既級別
oliver同姚飛好輕描淡寫咁面對再次分離
可惜無莎朵,美中不足
靜係睇flash
想問下lot係咪完左?
不過有姚花已經好撚驚喜
Oliver最早嘅師父
而家ARROW睇一集少一集好撚心酸由其oliver每集都有感人既時刻準備say good bye但如果oliver係crisis就死...咁arrow最尾2集會用邊個做主線
今集purgatory 真心好高質
安排佢回歸到最初既地方同再遇第一位教佢生存既師父好多s1 flashback 既畫面係腦海出現
差felicity就回歸曬
雖然煩左幾季,但呢季無左佢硬係爭咁d咩咁
佢最尾1集會出番黎 可能係oliver葬禮
其實我最估唔到係thea竟然肯返黎拍一集
本黎以為佢已經對arrow無興趣
我都係 睇佢ig唔憂做咁成日周圍遊山玩水食煙
佢應該已經唔care拍劇拍戲
arrow完左到依家好似都無再拍新野
hey kid 同shado 都有?

利申: 未睇今集
lot未 下年1月final season
講左唔續訂啦?
本身好似話上季已經final..但續多左半年
佢既地方同mcu既iron man一樣 如果真係咁講我真係會喊死
屌那星,arrow今季結果嗰集最後一次聽my name is oliver queen一定會爆喊
佢既地同mcu既iron man一樣 如果真係咁講我真係會喊死

地位
其實真係麻麻地好睇了,初代成員又走哂咁滯
Captain cold, firestorm, rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞