[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
black lightning套劇應該唔關事
我估flash果部分個尾應該係barry死左 整個高潮位
跟住下半部分搞一大輪野又復活返
但係oliver 就會講 i love you 3000.
之後完
覺得今季唔係太好睇
FLASH同ARROW都係用大部份時間黎舖排個合集
Arrow成季都係for crisis 無曬d婆媽野好高質喎
Flash就 屌黎都曬氣
上集係清泉 不過中間又夾女權野
睇barry 同speed force 傾好正
左膠kate不過stepmother咁樣退場
阿Mary諗都唔諗就飲左d解藥
另外Sophie同老公散左, 下一集一定搵KATE慰藉
Supercorp真係supergay ....呢啲舉動肯定超越朋友的界線
想淨係睇COIE, 唔想追晒咁多套
可以追arrow 推緊coie主線 不過唔知佢收集個d野係咪真係有用
我都淨係有睇flash同arrow,其他其實都唔太關事,最緊要睇返上次crossover就ok
同埋可以飛去supergirl最新一集最尾個幾分鐘
我都淨係有睇flash同arrow,其他其實都唔太關事,最緊要睇返上次crossover就ok
同埋可以飛去supergirl最新一集最尾個幾分鐘
batwoman都有最後一分鐘
黎緊無限危機係睇邊套先??batwoman?
Supergirl
part 1係supergirl第9集
原來supergirl同batwoman片尾一樣
好事
BATMAN都有份

Kara會唔會見到老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞